Arsène Wenger szerint Abou Diaby ebben a szezonban kiemelkedőt nyújt, és reméli, hogy folytatja ezt a tendenciát, majd egy óriási játékos válik belőle.

A 23 éves középpályás is betalált az Aston Villa ellen Cesc Fabregas mellett, aki kihagyja a Portsmouth elleni bajnokit, egy sérülés miatt.

A kezdőből kirobbanthatatlannak tűnő Alex Song pótlása - az ANK miatt - úgy tűnik Diaby feladata lesz.

A Fratton Park-i kirándulás előtti sajtótájékoztatón Wenger elárulta, hogy a francia középpályás egy másik dimenzióban játszik idén, és dícsérte a játékost az Aston Villa elleni teljesítményéért.

Sok meccsen lépett már pályára. Úgy tűnik felnőtt a feladathoz, egyre több fizikai csatát nyer meg, és egyre gyakrabban zörgeti meg az ellenfél hálóját.

-nyilatkozta Wenger.

Ami érdekes ebben a formációban [4-3-3], hogy Diaby és Fabregas gólokat szerez. Egy helyett, két olyan játékosunk van, aki mélységből indul és jó futónak számít. Hátrébbról indulnak és úgy találnak be. 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
am nekem is ugyanez van,tudok csata'rt ja'tszani,de melyrol sokkal jobban szerzek golt,mert olyankor beindulok mint a'llat xD
14 éve
Törölt felhasználó
lehet a hajaban van az ereje,olyan mint samson:D
14 éve
Törölt felhasználó
Én szeretem nézni Diaby játékát mert szép cseleket csinál és jó passzokat ad.Úgy néz ki, hogy kinőtte az 'önzőzését".
14 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen Diaby is! Régen önző, rengeteget feleslegesen cselező játékos volt, most meg lerántani se lehet, nagyon erős fizikuma van, és a hosszú lábaival nem tudják elvenni tőle a labdát! Nagyon jó játékos lett, és tényleg felnőtt a feladathoz!
14 éve
Törölt felhasználó
Végre nem öncélúan cselezget,és a helyzeteit hidegvérrel értékesíti!

Szólj hozzá