Arséne Wenger nem biztos abban, hogy Silvestre a következő szezontól is az Arsenal mezében fog játszani.

A 32 éves védő mostanság kevés lehetőséget kap a menedzsertől, és ha továbbra se robban be a kezdőbe, előfordulhat, hogy a nyáron eligazol.

"Majd márciusba beszélek vele, és akkor kiderül, hogy mi az ő elképzelése a jövőjét illetően."

"Ő a csapat számára fontos személy, hisz rengeteget tanulnak tőle a fiatalok. És eddig még nem látszott rajta az, hogy elégedettlen lenne."

"De figyelembe kell venni azt is, hogy Vermaelen fontosabb tagja a keretnek. És játék lehetőség szempontjából nem hiszem hogy boldog lenne Mikael. De ez egyértelmű. Te örülnél ha ilyen helyzetbe lennél?"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát menjen nyáron, de ne télen.Jó játékos és sokat segíthet és mire Gallas elmegy Vermaelen már egy tapasztalt rutinos védő lesz 25 évesen.
14 éve
Törölt felhasználó
Nem bánnám ha a nyáron menne, és valami jó védőt hoznánk pl.: Naldo,Shako,Subotic!
14 éve
Törölt felhasználó
Pasti, tök igazad van abban amit mondasz, de mi lesz majd ha pl Gallas lelép/kiöregszik? Verma-Djourou? és akkor pláne mi lesz ha esetleg vmelyik megsérül? ne adj isten Gallas? ki lesz helyette akkor majd a rangidős? nem hiszem h egy Verma-Sendi v majd esetleg később egy Verma-Nordtveidt lenne annyira erős hátul mint ami most van. én nem fiatal tehetséget vennék abból van annyi h ki se látunk és még angolok is. egy Chiellini típusú játékost nagyon el tudnék képzelni. a legjobb lenne persze őt magát elhozni... :roll: :)
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem egy jo vedo paros egy idosebb,tapaszytaltabb es egy fiatalabb tobbet dolgozo,"rombolobol" all. nalunk ez gallas-verma, munal rio-vidic, pool caraghar agger
egyedul szinte a cselzinek van 2 "star" is a vedelemben. de pld nalunk is ha 2 öregharcosbol allt a vedelem nem jöttek ki olyan jol kolo-gallas
14 éve
Törölt felhasználó
Nálam egyértelmű, hogy nyáron elmegy. Kicsit gyors neki már ez a liga. Valószínűleg valamelyik francia csapat elviszi majd. Helyette hozhatjuk mondjuk Shakot vagy valaki más fiatal és tehetséges védőt.

Szólj hozzá