Az elmúlt napokban Arsene Wenger azt nyilatkozta, hogy a januári átigazolási időszakban aktív lesz, és igazolni fog. Szárnyra is kaptak a legújabb pletykák, nézzük, kik válhatnak Arsenal-játékossá!

Diego Perotti:
Ő a Sevilla 21 éves szélsője, aki elég drága, 20 millió fontért vihetné Wenger.

Milos Krasic:
Az Arsenal is érdeklődik a CSKA Moszkva tehetséges középpályása iránt, akit 9 millió fontra taksálnak.

Andre-Pierre Gignac:
Arsene Wenger 12 millió fontot sem sajnálna a Toulouse francia válogatott játékosért.

Klaas Jan Huntelaar:
Elképzelhető, hogy Wenger januárban ajánlatot tesz a Milanban szenvedő holland csatárért.

Mario Balotelli:
Fiatal, drága, de tehetséges csatárról van szó, kérdés, hogy Wenger meg tudja-e szerezni az Intertől. Mindenesetre a kiszemeltek között van. Az árát körülbelül 20 millió fontra becsülik.

Giampaolo Pazzini:
A Sampdoria kiváló csatára egy új név, aki Wenger célkeresztjébe került.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (56)

14 éve
Törölt felhasználó
bocs de szerintem az ARSENAL nem egy jotekenysagi szervezet h felkarolja a "tehetseges"nek tuno jatekosokat :exclaim:(pl:Eduardo,jelenleg pedig Vela)ha mindig varjuk hogy megnujjon a csatarunk s azt mondjuk hogy majd kovetkezokor rug golt is akkor addig ameddig ez eljon addig minden meccsen ki kapunk!!!!es elmennek a jo jatekosaink
14 éve
Törölt felhasználó
Almunia57 igen igazad van az a baj sokan nem bírnak veszteni pedig meg kéne tanulniuk ;) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Hát azt hiszem az nem volt Arsenal szurkoló ha ilyet írt.Wenger baszott jó edző nélküle el sem tudom képzelni az Arsenal, mert ő maga az Arsenal stílusa.A meccs közben, amikor kikaptunk Chelsea ellen akkor olyan kommentek voltak, hogy hihetetlen mintha egy Arsenal ellenes írná őket.Le szarozzák a csapatukat, leszarozzák Vermát, aki baszott jól játszott Gallast is, mert hibázott egyszer, Dudut is mert nem megy most neki, pedig valamikor óriási játékos volt a sérülése óta nem annyira jó, de vissza fog térni a régi Eduardo.Denilsont is csomóan leszarozták, amikor jól küzdött és látszott rajta, hogy akart.Akkor már azon a meccsen Fabregas lehetne leszidni, mert kedvtelen és leszarja, hogy nyerünk-e vagy sem, legalábbis úgy látszik.Remélem Fabre még 1 évig marad ezen kívül és mehet a kedvenc csapatába a Barcába,ahol biztos küzdene a győzelemért.
14 éve
Törölt felhasználó
nm :) :) :) csak máskor előbb gondolkozz és utána írj ;) ;) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
okés-okés észrevettem nem figyelmesen olvastam köszi h szóltál!!!

Szólj hozzá