Mikael Silvestre szerint a 'Nagy Négyes' és többi 'gyengébb' csapat közti rés, hamarosan megszűnik. A francia azt is elárulta, az Arsenal egy valóságos tesztel fog szembenézni a Sunderland ellen, akik döntetlent játszottak a Manchester Uniteddel, és megverték a Liverpool.t

A Sunderland nagyon jó példa arra, hogy a Premier Liga milyen izgalmas bajnokság lett.

-nyilatkozta Silvestre.

Nem sok különbséget látsz az első három, és mondjuk a 10., 11. vagy 12. csapat között. Ezért az angol a legvonzóbb bajnokság mind közül.

A francia nagy tisztelője Steve Brucenak, aki rengetegett dogozott a Sunderland jelenlegi pozíciójáért.

Igazán jó formában vannak, és szerintem Steve Bruce remek munkát végzett. Magabiztosak, szóval egy nagyon jó teszt számunkra.

A hangulat fantasztikus lesz majd, és vigyáznunk kell, hogy ne kapjunk gólokat, hogy irányítsuk a játékot, és a végén megtaláljuk a győzelemhez vezető utat.

Egy válogatott meccs után lesz ez a mérkőzés, szóval nem lesz könnyű.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
kitomjuk őket mint én anyádat...xd csk nyerjunk!bár jio lenne ha tobbel is nyernénk.sztem 3-1 vagy 2-1 re nyerunk!
Go Gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
Egyébként mostanság meglepően sokszor nyilatkozik silvestre, annak ellenére, h nem túl sokat játszik... bár ez engem nem zavar.
15 éve
Törölt felhasználó
Én is örülnék az 1-0-as sikernek is, de szerintem 4-et vágunk.
15 éve
Törölt felhasználó
Én sztem nagyon nehéz meccs lesz a Sunderland elleni, egy nagyon szívós csapatról van szó, főleg hazai pályán, azt mondom hogy egy izgalmas 0-1 esetleg 1-2vel már kiegyeznék, lényeg a 3 PONT!
15 éve
Törölt felhasználó
Haver, ez nem így megy ;-PBár jó lenne a 4-1, de sztem szorosabb lesz(de ne legyen igazam)Ha nem tömjük ki őket az sem nagy baj, mivel Fülöp vé:D:D:D:D:D:D ;-P
Most gyere fel msn-re és verj meg értexDDDD ;-P(Almunia57)

Szólj hozzá