Puyolnak tetszene az ha Fabregas a Barcelonába kötne ki. Mostanság egyre többször ír arról a sajtó, hogy milyen ajánlattal rukkolna elő a Real vagy épp a Barca.

Cesc pedig szinte azzal tölti az idejét hogy tagadja ezeket a találgatásokat. Ritka az olyan nyilatkozata amibe nem esne arról szó.

"Neki megvan a piaci ára, de nekünk még annál többet kellene fizetni. Mostanába elég sokat költekeztünk, így meg kellene szerezni őt a lehető legjobb áron."

"Most megvan a klubja, és ott nagyon jól megy neki. Jó lenne ha már tárgyakások folynának, de ez nem így megy. Az biztos, hogy vissza szeretne jönni majd egyszer, de még szerintem ő se tudja mikor."

"Nagyon jó barátom, és az egyik legjobb focista a világon."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
ugyan, had beszéljen ha ennyire unatkozik... %-P
csak azért dumálnak róla ennyit mert tudják h Cesc úgyse megy sehová. bár azért megmondom őszintén kicsit aggódom amiatt h nehogy megunja ezt a folyamatos cseszegetést a sajtótól meg a szurkolóktól és elhúzzon "tessék nektek, legyen igazatok" jelmondattal.... bár nem hiszem h ő ilyen lenne.
14 éve
Törölt felhasználó
Puyol vegye elő és játsszon azzal! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
mivan má!!! a b. barcának nincsen manegare vagy vki aki a játélosok szerződtetésével foglalkozik??? :coolgrin: nem igaz máá hogy minden b.b-s igazolhatni akar...... :coolgrin: :gulp:
14 éve
Törölt felhasználó
én is ... :D
14 éve
Törölt felhasználó
Puyol-nak: Max akkor, ha Te jössz ide!! De nem férnél be!! :D:P

Szólj hozzá