Szokás szerint írogat a sajtó arról, hogy Cesc épp hova igazolna. A téma még mindig a Barca vagy a Real. De Fabregas kijelentette, hogy még MOST is szereti Londont, az Arsenalt, és az Emiratest.

A Spanyol szimpatizánsok már hosszú ideje látnák otthon őt, de még sehogy se sikerült haza csalogatni. Sőt, egyre jobban megy Fabregasnak, és nyilatkozatai is pozitívak.

"Nem gondolkodom anyira a jövőmről. Most fontos időszak következik a bajnokságban. A csapatnak szüksége van rám, és nekem is szükségem van a csapatra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
hát igen nagy szükség van rá most h rvp bendtner lábadozik.
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem megtartja azt a formát, ami az utóbbi időkben jellemezte a játékát, mert most, hogy RvP sincs, mégnagyobb szükség van a spanyolra!
14 éve
Törölt felhasználó
Ezaz Cesc! Bosszantsd őket, had fúljanak az idegben. 🧀
A Real ész nélkül vásárol, a pénz nem számít. Most is kiesett CR és meg vannak halva nélküle.
Balázzsal egyetértek, aki most a Realba megy nem százas. Egyik példa lásd K.J.Huntelaar. Szerencsétlen csöbörből vödörbe. Real -> Milan. Inkább jött volna hozzánk.
14 éve
Törölt felhasználó
Azért benne van a szavában, hogy a Barcába megy. Ha nem akarna oda menni akkor kijelentené, hogy Nem akarok oda menni. Ebből én azt vettem ki, hogy nem most igazolok oda majd a közeljövőben.
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem idén nyerünk valamit és akkor Cesc és a többiek még jó ideig maradnak.Mellesleg ez a Real egy vicc megírták h kell nekik 1éven belül Fabregas Sagna Vargas a Fiorentinaból és még Rooney is.A jelenlegi realba sok a sztár de ez nem csapat.a játékosok 50%-a aki nemrégiben odament elcseszte a karrierjét (Owen Nistelrooy Beckham stb.)Az Arsenal legalább egy csapat!!! És már megvan a húzóember is: Fabregas!!!!!! GUNNERS

Szólj hozzá