Ronald Koeman állítása szerint, csapat magabiztosan fog kilépni az Emirates Stadium gyepére, de abszolút tisztában van a veszéllyel, és az Arsenal stílusával.

A korábbi holland válogatott játékos, 2007-ben annak az PSV-nek volt az edzője, akik kiverték az 'Ágyúsokat' a Bajnokok Ligájából.

A mostani AZ menedzser, egy teljesen más csapattal tér vissza az Londonba, és reméli, hogy a sok fáradozás után, újabb pontokat rabolhat az Arsenaltól, mint két héttel ezelőtt.

A kedd esti sajtókonferencián, Koeman azt nyilatkozta, hogy örül annak, hogy visszatér Londonba, de körültekintő, szerinte a csapata pont nélkül tér haza Hollandiába.

Mindig jó érzés visszakerülni ebbe a stadionba.

-mondta az AZ menedzsere.

Természetesen emlékszem a PSV-vel elért 1-1-re itt, ami elég volt ahhoz, hogy kiverjük az Arsenalt.

De már jó pár év eltelt azóta.

Ez a meccs a legnehezebb, az összes többi közül. Jó eredményt értünk el az Arsenal ellen otthon, önbizalmunk is van, de tudjuk, hogy hol tartunk.

Tiszteljük Őket, nagyon sok minőségi játékosuk van, több mint nekünk, de a legjobb csapatok sem győznek mindig.

Tudjuk, hogy nyomás alatt vagyunk, mert idegenben játszunk, de az igazi kihívás az, hogy hogyan tudjuk kizárni ezt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem így sérültekkel is nagyon erősek vagyunk, és télleg szép eredmény AZ szemszögből az az 1-1 otthon főleg h az uccsó percben egyenlítettek, de itt sima vereség lesz, úgy érzem!
14 éve
Törölt felhasználó
ellentmondásos a szöveg : "A korábbi holland válogatott játékos, 2007-ben annak az Ajaxnak volt az edzője, akik kiverték az 'Ágyúsokat' a Bajnokok Ligájából."
"Természetesen emlékszem a PSV-vel elért 1-1-re itt, ami elég volt ahhoz, hogy kiverjük az Arsenalt." :D
14 éve
Törölt felhasználó
9 ember... elég sok.
14 éve
Törölt felhasználó
Az Arsenal sérült listája az UEFA szerint: Gaël Clichy, Johan Djourou, Denilson, Tomáš Rosický, Theo Walcott, Jack Wilshere, Carlos Vela, Łukasz Fabiański, Nicklas Bendtner.
(Érdekes, mert Rosickyt még mindig sérültnek írják)
És az Alkmaaré: Mounir El Hamdaoui.
No comment. GO GUNNERS!
14 éve
Törölt felhasználó
Azért ahhoz képest, hogy tavaly 64 gólt lőttünk a bajnokságban 38 meccs alatt. A mostani 32 gól 10 meccs után nem is olyan rossz mérleg. Tavaly ekkor kb még 10 et se lőttünk.

Szólj hozzá