Abou Diaby szerint, manapság erősebb, magabiztosabb, és összpontosítottabb lett.

A franciát sokszor hasonlítják elődjéhez, Patrick Vieirahoz, miután 2006 januárjában írt alá az Arsenalhoz. A fejlődését hátráltatták a sorozatos sérülések, ezek közül néhány elég komoly volt.

Diaby ebben a szezonban remekül szerepel, már 13-szor volt kezdő, és 3 gólt is szerzett. Denilson sérülése miatt, egyre többször kap szerepet a közzépálya triójában.

A 23 éves középpályás elismeri, nem nyújtott valami jó teljesítményt 3 és fél év alatt a klubnál, de szeretné elfelejteni a múltat.

Az egy nehéz időszak volt, de ez már a múlt.

-nyilatkozta Diaby.

Arra törekszem, hogy minél jobban összpontosítsak, ez az amit teszek, és amit tenni is szeretnék.

Szellemileg megerősítettek a múlt problémái, de mostmár a játékban is magabiztosabb vagyok.

Nem tudom [hogy a rajongók mit gondolnak az elkötelezettségemről].

A legjobb formámat szeretném mutatni minden meccsen. Ez a legfontosabb dolog, ha nyerni akarunk.

Diabyt kipróbálták védekező középpályásként, Cesc Fabregas mellett, de a francia inkább a szélen vezette az Arsenal támadásait.

Elismeri, hogy ez a támadóbb stílusú foci, természetesen nagyon kedvező a számára.

Mindenki szeretne gólokat lőni időnként. Előrébb akarok menni, és sok gólt szerezni. Néha amikor befejezzük az edzést, a befejezést gyakorlom, hogy jobban teljesítsek a pályán.

A játékban sokszor fordul elő, hogy a védő előtt vagyok, és nem szeretném gól nélkül befejezni a támadást. Játszottam csatár mögött, még az akadémiában, szóval képes vagyok rá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

14 éve
Törölt felhasználó
Látom azért eggyes emberek nem változnak:\\\xD
Geciire nem értem..xD 100x hallotam már h nem lehet magyar oldalt bemásolni és annak elenére is..:Olehet értelmi fogyatékos:\ és mégneki áll fejebb.xD nagyon nagyXD
14 éve
Törölt felhasználó
Jó sok komment a hírrel kapcsolatos. %-P :D
15 éve
Legjobb, hogy mindig a 15 éves emberek vergődnek az oldalon..

Illetve Ryuuk - Clichyt vedd magának az oldalnak. Mert tőlem is megkap minden segítséget ahhoz hogy a nem ide tartozó embereket rövid úton kirúghassa.

És amúgyis én töröltem a más oldalról bemásolt hozzászólásod, szoval teljesen felesgesen vagy Clichyre mérges.

Ismerjük a konkurens oldal vezetőit, és velük se akarunk kibaszni, hogy ezeket az akciókat büntetlenül hagyjuk. Főleg, hogy más munkáját sajátodként tünteted fel. Pedig lehet, hogy 3 szót nem tudsz angolul

UI: Ryuuk látjuk máris újra próbálsz regisztrálni, csak hogy mostmár minden regisztrációt az adminok fogadnak el ha úgy találják. És sajnos te erre az oldalra nem fogsz visszakerülni. Sajnálom baszottul..
15 éve
Törölt felhasználó
most szóljon akinek van valami baja.. ő is hasonló sorsra juthat.. meguntam a köcsögösködést, elegem van a pofátlan faszfejekből
15 éve
Törölt felhasználó
hát ha kéred.. nekem nem kell 2x mondani!!!!

Szólj hozzá