A Wolverhampton elleni 2-2 után Neil Banfield legénysége elszenvedte első idénybeli vereségét a Portsmouthtól. A Farkasokkal döntetlenező csapathoz képest három változás történt a gárdában a tegnapi találkozón: Wojciech Szczesny, Ignasi Miquel és Emmanuel Frimpong bekerült a kezdőbe, míg Luke Ayling, s természetesen a múlt héten visszatérő, ám azóta újra lesérülő Łukasz Fabianski, illetve Samir Nasri kimaradt onnan.

A Pompeyban helyet kapott a 37 éves Antti Niemi, aki többek között a Rangers, a Southampton és a Fulham kapujában is megfordult már pályafutása alatt.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Szczesny, Gilbert, Bartley (csk.), Miquel, Evina, Randall, Eastmond (72'), Coquelin, Frimpong (74'), Sunu, Watt (77').

...és cseréi: Freeman (77'), Deacon (72'), Yennaris, Henderson, Murphy (74').

A mérkőzés első gólja a 18. minutumban született meg: Eugen Bopp középre ívelt egy szabadrúgást, amire Tom Kilbey érkezett, s fejelte a hálóba. A második találat a gólpassz adójához fűződik, aki a 76. percben vette be az Arsenal kapuját, miután Paris Cowan-Hall lövése kijött Szczesnyről. Az összecsapáson Banfield tanítványainak is voltak lehetőségei a gólszerzésre, ám  minden helyzetük kihasználatlan maradt.

Az Ágyúsok tartalékjai legközelebb november 10-én, kedden lépnek pályára a West Ham United otthonában, reméljük, hogy feledtetni tudják majd ezt a vereséget!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem baj, biztosan javítanak majd!
14 éve
Törölt felhasználó
ez van ők sem gépek GO GUNNERS!!!

Szólj hozzá