A 23 éves középpályást gyakran hasonlítják honfitársához, Patrick Vieirához. Diaby szerint a francia hatalmas bálvány, akitől sokat tanult, de állítása szerint a játékstílusuk különböznek.

Egy példakép számomra, és már a látványától sokat tanultam. Fantasztikus stílusban védekezik, és hihetetlenül jut túl a védőkön - nagyon nagy hatással volt rám.

-nyilatkozta Diaby a The Sun-nak.

Az emberek sokszor hasonlítanak hozzá a magasságom miatt, de a játékstílusunk teljesen más. Sokkal agresszívabb és sokkal erősebb nálam.

Az Arsenal jelenleg a negyedik helyen áll, és néhány kritikus szerint a csapatot idén is lesöprik a bajnokok asztaláról. De Diaby szerint,.a kritikusok figyelmen kívül hagyják a csapat valódi értékét.

Mindig azon vagyunk, hogy erősebbé váljunk, és kevesebb gólt kapjunk - de emellett sokat szerzünk, ez az amit az emberek elfelejtetnek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
mekkora kapufát lőtt tegnap az inter meccsen viera:D én nem mindig vagyok diabyval megelégedve sokszor neki áll cselezni....ha az önzözést abba hagyja jó játékos lesz
15 éve
Törölt felhasználó
Diaby is jó játékos de szerintem ne lesz olyan mint Viera bár olyan jó lenne az nagyon jó lenne!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
"sokkal erősebb nálam" Azért Diaby sem panaszkodhat! Nem nagyon láttam még olyat, hogy lepattant volna valakiről! Nagyon jól tartja meg a labdákat!
15 éve
Törölt felhasználó
Abou szerintem jobban érzi magát elől (támadóbb szerepkörben), mintsem védekezőbb szerepkörben! Van benne potenciál és fejlődőképes játékos! Kezdi kinőni önzőségét, hosszú lábaival jól fedezi és tartja meg a labdát, és olyan cselekre képes és van bátorsága megcsinálni, amit nem sokan tudnak! Szerintem nagyon jó kis játékos lesz, és most is az!
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem van mert Viera nem it jácik Diabi Pedig igen Ugyhogy Na mert az arsenal az a legjob csapat az Inter elbujhat mögötünk... :exclaim: :exclaim: :exclaim:

Szólj hozzá