David Mendes da Silva a hosszabbításban talált be, egy elkerülhető szabadrúgás után, így egy pontot mentve csapatának. 

Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger, a meccs után elismerte a csapata gyengélkedését, de a mester, és Diaby szerint is jó lecke volt ez a gárdának.

Egy jó lecke volt a tegnapi meccs. Az utolsó percig koncentrálnunk kell, ebben még van mit fejlődni.

-nyilatkozta a francia középpályás.

Még most sem késő tanulni, oda kell figyelni a második félidőre is. Jelenleg a West Ham elleni bajnokinak kell a szemük előtt lebegnie. 

Az Arsenal csapatkapitánya, Cesc Fabregas szerezte meg a vezetést, a 35. minutumban. A középpálya, Alex Songgal karöltve, remekül összeszokott, mind védekezésben, mind támadásban segítve a csapatot.

A 23 éves francia ki szeretné használni a Denilson sérülésekor felkínálkozó lehetőséget, s stabil kezdőként lépni pályára.

Ez az új stílusú középpálya nagyon jó. Védekezésben és támadásban is sokat fejlődtünk. Szabadabbnak érzem magam, több helyet is kapok ebben az új szerepben, ez egy olyan poszt, ahol nagyon jól érzem magam. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
"Nekem" hülye vagyok én.Az Arsenalnak!! :down:
15 éve
Törölt felhasználó
Tegnap láttam a telesportban, hogy volt valami gyűlés asszem itt magyarországon slep blatterrel és megszavazták a 6+5-öt.Ha igen az nekem nagyon nem jó.
15 éve
Törölt felhasználó
Nekem is tetszik az új felállás.
15 éve
Törölt felhasználó
fecc04 sajnos nekem nem tetszik a kép 🤢 :shut: látszik hogy a képen Whilser és Gibbs és Randall a normális a többiek nagy képűnek néznek ki!
15 éve
Törölt felhasználó
http://footballfraternity.files.wordpress.com/2009/08/l_106c035baeaa1c90b06269ef585214171.jpg nem ide tartozik, csak találtam egy régi képet, a fiataljainkról :D ez nagyon komoly :D

Szólj hozzá