Zsinórban másodszor választották a Hónap Játékosának az Arsenal belga védőjét, Thomas Vermaelent az Arsenal.com és az EA Sports közös szavazásán.

A védő szeptemberben is csodás képességeiről tett tanúbizonyságot, és emelett a támadásban is jeleskedett. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy négy (!) alkalommal is bevette az ellenfelek kapuját az első őszi hónapban.

A Standard ellen közelről, a Wigan ellen távolról volt eredményes, míg a csapat védelmében is brillírozott. Ezt mutatja az a tény is, hogy a Fulham és az Olympiakos sem tudott gólt szerezni Arsene Wenger legénysége ellen.

Meggyőző fölénnyel lett Vermaelen az első a szavazáson, a voksok 34,9%-át ő kapta. Vito Mannone és Robin van Persie is előkelő helyeken végeztek.

A Hónap Játékosa szavazás végeredménye:
Thomas Vermaelen - 34,9%
Vito Mannone - 19,5%
Robin van Persie - 19,29%
Más játékosok - 21,81%

A Glasgowban élő Kevin Crawfordot érte azon megtiszteltetés, hogy a Birmingham elleni hazai bajnoki előtt átadhatja a díjat Thomas Vermaelennek. Kevin természetesen két belépőt is nyert a találkozóra.

Kevin rövid véleménye a belgáról:

Mindig jó döntéseket hoz a pályán, és meglepően sok gólt szerzett idáig.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Egyértelműen megérdemli, magasra tette a lécet, remélem tudja majd tartani, mert az nagyon de nagyon fontos lenne!
15 éve
Törölt felhasználó
Szép volt Thomas, csak így tovább!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ez hihetetlen.Védő létére ennyire jó.Csak így tovább Vermaelen.
15 éve
Törölt felhasználó
grat vermaelen.....:exclaim: :exclaim:megérdemelte szerintem és remélem így folytatja mert akkor nemsokára az aranylabda is az övé lesz.....:D:D:D:D:D
15 éve
Törölt felhasználó
Aranylabdára nem nevezik? :D

Szólj hozzá