Mikael Silvestre, az Arsenal védője szerint, csapata nem áll messze egy esetleges Premier League, FA Kupa, vagy egy Bajnokok Ligája elsőségtől.

Az 'Ágyúsok' idén már kétszer szenvedtek vereséget, de Silvestre szerint, ezen kudarcok, csak erősítették a csapatot.

A 6-2-es győzelem ellenére, a francia kifogásolta, az ellenfélnek adott korai előnyt, ami esetleg más csapatoknál végzetes hiba is lehet.

A két manchesteri vereség után megtudtuk, hogy nem vagyunk messze attól, hogy megnyerjük a bajnokságot.

Idegenben is lőttünk gólokat, ami nagyon jó, s ebben a szezonban a csatárok kiemelkedőt fognak nyújtani.

-nyilatkozta Silvestre.

Nagyon jó focit játszunk, és remélem, hogy ez kifizetődő is lesz. Ha megnézed a bekapott két gólunkat, megláthatod, mindkét találat kisebb hibákból született. Ha ezeket kijavítjuk, nagyon sok esélyünk lehet. 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Nekem mindegy, hogy mit nyerünk. Csak nyerjünk végre valamit.
15 éve
Törölt felhasználó
mindenkinek sokat kell javulnia ha PL-t vagy BL-t és FA kupát akarnak nyerni!! Nem szabad max még egy két vereséget beengedni sőt annyit sem mert szoros a mezőny nagyon!!!!!!!! De bízok a csapatban nagy dolgokra leszünk mi még képesek!!!!!!! Go Gunners!!!
15 éve
Törölt felhasználó
mellesleg nem csak a védelmen múlik a dolog. a kapusaink (értem itt főleg Almuniát) sokat hibáznak és ez pontokba kerül..
15 éve
Törölt felhasználó
igaza van silvstrenek..... :exclaim: :exclaim: :exclaim: :) :) :) %-P %-P ;-P ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Már bizonyított ez a csapat és nagy esélye van, hogy megnyerje a Pl-t, mert csak 3 pont hátrányunk lesz, ha megnyerjük azt a meccset, ami elmaradt a Bl selejtező miatt.A Bl-t is megnyerhetjük ezzel a csapattal, mert kezdenek visszatérni a sztárok és óriásit lendít a játékunkon a visszatérők.Go Gunners.

Szólj hozzá