A walesi tinédzser, Aaron Ramsey szerint, a személyes beszélgetések Arséne Wengerrel, sokat segítenek abban, hogy valaki sztárjátékossá nője ki magát. Ramsey, aki még csak 18 éves, arra számít, hogy hazájával kijutnak a 2010-es világbajnokságra. Egy ilyen korú játékostól, ez hatalmas teljesítmény lenne, aki szerint ezt Wengernek köszönheti, aki ezen a héten történelmet írt, mivel már 13 éve dolgozik az Arsenal menedzsereként.

A Főnök a szezon elején 15-20-szor ígért a kezdőcsapatba. Beszélgettünk a játékom sajátosságáról, és azt mondta, mutassam meg amit tudok.

Nem vitás, ért a fiatal játékosokhoz. Nagyon sok tizenéves tehetséget fedezett már fel. Alkalmat adott nekik a bizonyításra, fejlesztette, és nagy játékosokká változtatta Őket. Remélem, ugyanezt velem is megfogja tenni.

-nyilatkozta Főnökéről Ramsey.

Sohasem kiabál, nyugodtan fogalmazza meg, mit kéne jobban csinálnod. Megdícsér, ha valamit jól oldottál meg.

Mint amikor gólpasszt adsz valakinek... Leül veled szembe, és elmondja, hogy milyen szépen csináltad, de azt is kifejti, ha valami nem tetszett a játékomban.

Sokat tud rólam. Hallgatnod kell rá, és azt kell csinálnod amit mond, különben nem fejlődhetsz.

-folytatta a walesi játékos.

Sok fiatal van a csapatban. Szezonról-szezonra erősebbek leszünk. A következő szezonra teljesen összeállunk majd, és megnyerünk mindent, ami csak lehetséges.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
már most sokat játszatja!!!hatalmas tehetség
15 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem, hogy így lesz. :)
15 éve
Törölt felhasználó
hát ramsey fabregas utódja szerintem........... sok sikert neki remélem nagy játékos lesz és innen fog vissza vonulni.........:D:D:D:D:D:D :exclaim: :exclaim: %-P %-P ;-P ;-P :) :) ;) ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem már ebben az évben összeálltunk és megnyerünk mindent és belőle lehet az aki simán fogja pótolni Fabregast, ha elmegy.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ha az utolsó mondata úgy is lesz, ahogy mondja, én leszek a világ legboldogabb embere!

Szólj hozzá