Tomas Rosicky reménykedik abban, hogy az Arsenal ajánlani fog egy új szerződést. A cseh válogatott középpályást az év végén már semmi nem fogja az Ágyúsokhoz kötni, így joggal gondolkozhat a jövőjével kapcsolatban.

Rosicky 2008 januárja óta csak az oldalvonalról figyelhette csapattársait, ám mostmár szemmel láthatóan kezdi visszanyaerni régi formáját. Tomas elmondta, hogy az új szerződést kitüntetésként fogja kezelni és küzdeni fog érte.

A napokban beszéltem a Főnökkel a karrierem ez évi szakaszáról, de tárgyalásokat még nem kezdtünk. Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

-nyilatkozta a Sunday Peoplenek.

Maradni szeretnék. A fizikai állapotom napról-napra jobb. Ha ilyen hosszú időt hagysz ki a bajnokságban meg a BL-ben, akkor sok idő szükséges ahhoz, hogy ismét visszarázódj a futballba.

A cseh úgy érzi, hogy az Arsenal idén a fantasztikus támadófutballjának köszönhetően érhet el komolyabb sikereket.

Minden évben hatalmas küzdelmek vannak az első 6 helyért. De ha megnézzük, hogy mennyi támadó felfogású játékosunk van, akkor nagy esélyünk lehet a végső győzelemre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Ez az neked bármikor Tomas :D
15 éve
Törölt felhasználó
Meg fogják hosszabbítani a szerződését.
15 éve
Törölt felhasználó
Én is vmi ilyesmiben reménykedek, mert nagy szükségünk van rá ;) :D
15 éve
Törölt felhasználó
remélem pályafutása végéig itt marad....... :exclaim: :exclaim: :exclaim: :) :) ;) ;) ;) ;-P ;-P ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Maradjon,mert jó formában van és mert az Arsenal egyik legjobb játékosa,ha nem a legjobb és egy ilyen sérülés után így visszatérni csak gratulálni tudok neki és remélem örök ágyús lesz.Go Mozart.

Szólj hozzá