Sorozatban harmadik győzelmét is begyűjtötte az Arsenal az Akadémiai Ligában, így az U18-asaink vezetik a tabellájukat. A Bristol City és a Fulham legyőzése után most a Crystal Palace szenvedett vereséget az ifjú Ágyúsok ellen, akik hazai környezetben játszhattak.

Az összecsapáson fantasztikusan védett a vendégek kapusa, Charlie Mann, aki a tavalyi szezon második felét az Arsenalnál töltötte kölcsönben, ám a csereként beállt Nigel Neita a 74. percben kifogott az elképesztő reflexein, ezzel megszerezve a győzelmet az Ágyúsoknak.

Az U18-asaink következő bajnoki ellenfele az Ipswich lesz, akikkel október 10-én, szombaton fognak megmérkőzni idegenben.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Shea, Byles, Obed, Hajrovic, Evina, Yennaris, Aneke, Henderson, Deacon, Afobe, Freeman.

...és cseréi: Meade, Brisen-Hall Neita.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Na jó nem hiszem el :grrr:
15 éve
Törölt felhasználó
Jóhogy bazz, az ország háromnegyedének nincs digisportja, nem tudom miért éri ez meg nekik? Sokkal több lenne a bevétel ha az országban mindenki láthatná a meccset, meghát az nekünk is jobb lenne! :coolmad:
15 éve
Törölt felhasználó
ILYEN KEZDŐVEL NYERNI KELL!!!!! am aki meg kitalálta azt a kurva digisport rühedjen ketté!!!!! :coolgrin:
15 éve
Törölt felhasználó
KEZDŐ: Vito Mannone-Bacary Sagna-William Gallas-Thomas Vermaelen-Gael Clichy-Alex Song-Cesc Fabregas (c)-Abou Diaby-Tomas Rosicky-Andrey Arshavin-Robin Van Persie.

CSERE: Wojciech Szczesny,Mikael Silvestre,Emmanuel Eboue,Kieran Gibbs,Aaron Ramsey,Theo Walcott,Nicklas Bendtner.
15 éve
Törölt felhasználó
szép volt fiúk!!! ;)

Szólj hozzá