Arséne Wenger olyannyira elégedett volt Armand Traore portsmouth-i szereplésével, hogy a francia menedzser kész akár bal szélső középpályásként is játszatni a játékost a ma esti Ligakupa meccsen.

Az eredetileg balhátvéd Traore a tavalyi szezont a Portsmouth együttesénél töltötte, ahol 28 alkalommal lépett pályára a meglehetősen bizonytalan lábakon álló csapatnál.

"Armand nagy meglepetés lehet, mert sokat fejlődött. Technikailag, taktikailag és mentálisan is sokkal érettebb lett."

Traore a visszatérése óta tétmeccsen még egyszer sem kapott lehetőséget Wengertől, a felkészülési időszakot követően csak egy Birmingham elleni tartalékmeccsen léphetett pályára. Wenger azt is elárulta, hogy ez miért van:

"Azért nem kap mostanában olyan sok lehetőséget, mert eredetileg bal hátvédről van szó. Erre a posztra van egy Clichynk és van egy Gibbsünk. Nagyon nehéz mostanában lehetőséget adni neki."

"De most már nyugodt szívvel játszatom bal szélső középpályásként, mivel óriási ereje és teljesítménye van, jók a beadásai, és a befejezései is remekek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Armand már tavaly is nagyon jó volt :)irtó nagy tehetség és benne meglenne az az igazi klasszikus szélső játékos 🧀 bár itt aztis megemliteném hogy tavaly Downing ot megkellett volna venni fillérekért :-/
15 éve
Törölt felhasználó
wengernek inkább játékos figyelőnek kéne lennie vagy pénz ügyi igazgatónak sztem
15 éve
Törölt felhasználó
és kegyetlen erőseket lő:P
15 éve
Törölt felhasználó
Nem lesz számára új kihívás,mivel a Pompeynál végig bal szélsőt játszott (Belhadj miatt),és az utánpótlás válogatottnál is azon a poszton vették számításba! Lendületes,technikailag jól képzet,nem mellesleg jól tud beadni a szélekről!
15 éve
Törölt felhasználó
Én sztem jók lesznek a fiatalok, bár elégrégen láttam őket jáccani úgy élőben, főleg neten, de mindenesetre megnázem őket! ;-)

Szólj hozzá