Armand Traore elárulta, hogy karrierje során szeretne egyszer a Paris Saint-Germain csapatában játszani, de idén nyáron még korai lenne a távozás az Arsenaltól.

Armandot 2006 nyarán igazolta le Wenger a Monacotól, a tavalyi idényt pedig kölcsönben a Portsmouth gárdájánál töltötte. Az Arsenalnál egyelőre csak most kezdi bontogatni szárnyait.

Így, hogy Kieran Gibbs sérült, ő az első számú helyettese az Ágyúsok másik balhátvédjének, Gael Clichynek.

Traore most egy interjúban elárulta, szeretne Párizsba szerződni, azaz a szülőföldjére visszatérni.

A PSG már csak a PSG marad. Egy nagyszerű klub, akiket egy egész generáció csodált még az 1990 és 2000 közti időszakban.

A Parc des Princes egy legendás stadion. Akárkivel beszélek, azt mondják, hogy nagy álmuk válna valóra, ha a PSG mezét húzhatnák magukra.

Ez a párizsi klub az álmaim netovábbja, és tudom, hogy egy napon fogok ott játszani.

Ha esetleg idén nyáron felvennék velem a kapcsolatot, meghallgatnám őket szívesen.

Természetesen erről gondolkodni még korai. Angliában szeretnék maradni egy hosszabb ideig. Később lehet egy átigazolásról szó, mert szeretném.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom! Nem lenne rossz, de Clichy sokkal jobb nála, sőt Gibbs is jóval előtte van, ha egészséges! Középpályára meg nem nagyon fér be! Szóval nem omolnék össze, ha esetleg nyáron megválnánk tőle! De ha marad, akkor gondoljatok arra, hogy Wenger tudja mit csinál! Ha én lennék a menedzser anno Songot,Diabyt meg Denilsont úgy vágtam volna ki a csapat háza tájáról hogy csak na, most meg.... 🐛 (Ezért jó, hogy nem én vagyok! ;) )
14 éve
Törölt felhasználó
hát sztem ez nem dobbantás hanem valami lejtő :D
ha most oda menne ő lenne ott az egyik legjobb játékos
14 éve
Törölt felhasználó
Ilyenek ezek!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:-( >:-( >:-( >:(
14 éve
Törölt felhasználó
Egy újabb játékos, aki csak dobbantónak használja az Arsenalt. Remek.
14 éve
Törölt felhasználó
Traoré az egyik vesztese ennek a 4-3-3-as felállásnak!Őt igazán 4-4-2-ben lehetne jól alkalmazni a bal szélen!Amúgy szerintem Clichy visszatérése előtt már kezdett formába lendülni Armand,de Gael visszatérése után nem volt kérdés,hogy ki az első számú bal bekk!Tehetséges játékosnak tartom,de sajnos a mai Arsenalban nincs helye az előbb említett okok miatt!Viszont nem mondanék le róla,ezért inkább akkor kölcsönben mehetne a PSG-ben!

Szólj hozzá