A tegnapi nap folyamán beszámoltunk arról, hogy az Öreg Hölgy érdeklődik Armand Traoré iránt, mostanra pedig már azzal jelentkezhetünk, hogy a 20 éves védő ügye nemsokára lezárulhat.

Az olasz sajtóban jelentek meg először a hírek, miszerint Traoré egy évig kölcsönbe kerül a Juventushoz, a SkySport24 szerint már a hivatalos bejelentés sincs messze.

A hírek szerint a Zebráknak 500,000 eurót kell fizetniük a balbekk kölcsönvételéért, s ha Traoré sikeresen be tudna illeszkedni a csapatukba, akkor 4,5 millió euróért véglegesen is szerződtethetnék a jövő nyáron.

A francia hátvéd 2006 óta az Arsenal-játékosa, s azóta még csak egy szezont töltött kölcsönben, annak ellenére, hogy nagyon kevés játéklehetőséghez jutott mindeddig az Ágyúsoknál, méghozzá a 2008/2009-es idényt a Portsmouth gárdájánál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Diakhate igazán jöhetett volna ide is...
14 éve
Törölt felhasználó
sokkal lehet hogy nem jobb, de ezt összeadva azzal, hogy jóval magasabb és a kezei is hosszabbak... %-P
14 éve
Törölt felhasználó
@Tomu89: nem éjfélkor, hanem 19:00-kor van a zárás, tehát sietni kéne Schwarzer leigazolásával..
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem 5 milkáért (0,5+4,5,ha megveszik) jol jártunk! Gibbs és Clichy mellett úgysem jutott volna lehetoséghez,szal ez igy a jó,mennie kell! Sok szerencsét a Juvéban! (bár a Juve elég fos...(pl:Bari 1-0 :D :D) és sztem a mi Arsenalunk teljesen rendben van! 7 pont nem rossz,2.hely még messze a vége,teljesen bajnokesélyesek vagyunk,ill sztem egészen biztos top4-ben leszünk ,tom hogy még messze a vége,de a kötelezőt behúztuk a Poollal tartalékosan X-eltünk,és Wengerrel még sosem voltunk 4-en kívül, a Tottenham és a City is gyengék ellen bukott,ugyhogy jó ez így!(Schwarzer nem jön szinte biztos,örültem volna neki,de sztem nem sokkal jobb Almuniánál)
Go Gunners! :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
OFF: Na a Milan hálátlanul továbadott Huntelaaron. Megy Raul mellé Németországba :) :gulp: Ibra meg megy a helyére.

Szólj hozzá