A legújabb sajtóértesülések szerint egyre biztosabb, hogy Armand Traore lesz az Arsenal legújabb nyári távozója, akár kölcsönben, akár véglegesen. A francia szélsőről úgy hírlik, hogy a Benfica csapatának személyében kérője akadt, és Traorénak sem lenne ellenére a váltás.

A 20 éves játékos 2006-ban a Monaco együttesétől igazolt Arséne Wengerékhez, azóta pedig kölcsönben megjárta a Portsmouth alakulatát is. Tavaly pedig Gael Clichy és Kieran Gibbs egyidőben történt sérüléseik miatt kilenc alkalommal léphetett pályára az Arsenal mezében.

A sok oldalú játékos, aki a bal szélső védő poszt mellett ugyanezen az oldalon középpályást is tud játszani, egyelőre nem győzte meg Wengert, a YoungGuns értesülései szerint a francia menedzser még a Portsmouthnál eltöltött hónapok után azt mondta Traorének, hogy védőnek nem elég védekező, támadónak pedig nem elég jó támadó.

Miután pedig Wenger elképzeléseiben Clichy és Gibbs is előrébb van, a menedzser sem lenne ellenére Traore ideiglenes, de akár végleges távozásának sem. A portugál Abola lap szerint Traore is nagyon izgatott, hogy ilyen nagyszerű klubhoz csatlakozhat, mint a Benfica.

A játékosról úgy hírlik, hogy a Benfica 4 millió eurót fizetne a végleges játékjogáért, míg kettőt, ha kölcsönbe megy, megvásárlási opcióval, valamit profittal a későbbi eladásokra nézve, amelyből az Arsenal részesül.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

14 éve
Törölt felhasználó
mytdfabregas
én leloptam, és átszerkesztve ki is raktam az egyiket! %-PRemélem nem baj:D
nagyon tetszenek:DAz Henry-sat meg várom:P
14 éve
Törölt felhasználó
XD Esküszöm ez az elmúlt évtized vicce! :D:D:D:D:D:D:D:D Velát Schwarzerért ? Akkor inkább állítsuk be Velát a kapuba...
14 éve
Törölt felhasználó
Velát Schwarzerért? Ugyanmár... A Fulham 2 millió fontot akarna és még plusszba Velát! Akkor így Schwarzer nem kell, köszönjük!
14 éve
Törölt felhasználó
ALDERWEIRED kellene ide..
14 éve
Törölt felhasználó
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL:D:D
Velát Schwarzerért xDDDD

Szólj hozzá