Robin van Persie megdicsérte az Arsenal belga védőjét, Thomas Vermaelent, aki nagyban hozzájárult duplájával a szombati 4-0-ás Wigan elleni sikerhez. A két játékos viszonya korábban nem volt ilyen felhőtlen, hiszen emlékezhetünk rá, hogy egy Arsenal-Ajax meccsen a holland támadó és Vermaelen egymásnak estek a pályán.

"Azon a meccsen kőkemény volt, sok belépőjét kellett elviselnem. Szóvá is tettem neki."

"Mostmár örülök, hogy nálunk játszik. Az edzésen két csapatot osztunk, és úgy játszunk, tehát megtapasztalhatom a tréningeken is, hogy milyen jó védő."

Az Arsenal 11-ese elmondta, hogy meggyőzte őt Vermaelen technikai tudása, és gólerőssége.

"Hollandiában játszott sokáig, ott edződött. Nem mondom, hogy minden holland játékos képzett technikailag, de aki az Ajaxban, a Feyenoordban, vagy a PSV-ben tölt el sok időt, kiváló játékossá válik a későbbiekben. 15 éves kora óta az Ajaxban futballozott."

Vermaelen nagy meglepetésre vezeti a házi góllövőlistát négy találatával, és van Persie szerint ez jó, mivel az Arsenalnak szüksége van jól fejelő játékosokra.

"A Wigan elleni első gólja megmutatta, hogy a szögleteknél életveszélyes. Még ha rosszul is játszik, akkor is veszélyes az ellenfél kapujára."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó védő. A csapatban a helye.
15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van vP-nek csak termelné ő is így a gólokat :coolsmile:
15 éve
Törölt felhasználó
ricsóó igazad van jól igazol Wenger csak keveset! :D :D
15 éve
Törölt felhasználó
wenger ismét bebizonyitotta h tud igazolni csak keveset:D:D verma papa nagyon nag persinek meg nem kell csüggedni majd beinul
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek, én is nagyon örülök Vermanak.. Kiváló játékos ;) :D

Szólj hozzá