Arséne Wenger az idei évben is a legtehetségesebb fiataljainak adja a Ligakupát, hogy bebizonyítsák és megmutassák, mire is képesek valójában.

Aaron Ramsey, aki holnap játszani is fog a harmadik fordulóban, elmondta, hogy a cél itt is a győzelem.

"Természetesen ez is egy olyan versenykiírás, ahol nyerni lehet, még akkor is, ha a menedzser a fiataloknak szavaz bizalmat." - mondta Ramsey.

"Bármelyik sorozatot meg tudjuk nyerni. Nem számít, hogy milyen a csapat, ha minden meccshez úgy állunk hozzá, hogy meg tudjuk nyerni, akkor ez igaz lehet magára a sorozatra is."

"Nagyszerű, hogy a menedzserünk egy teljes versenykiírást a fiataloknak ad. Itt van esélyünk megmutatni, mit is tudunk valójában, ez egy remek lehetőség."

"Óriási tapasztalatot lehet ezzel szerezni, nemcsak magáról a meccsről, de a körülvevő dolgokról, mint a közönségről, vagy a hangulatról is."

Ramsey tavaly csatlakozott az Arsenalhoz 5 millió font ellenében a Cardifftől, és a walesi középpályás elárulta, hogy miben fejlődött azóta.

"Sokkal tudatosabb a játékom, valamint a labdaérintéseim is javultak."

"Már nem adom el olyan sokat a labdát, mint korábban, de mindez a tapasztalattal jön. Remélhetőleg tovább tudok fejlődni, valamint bízok abban, hogy hamarosan a bajnokságban is kezdő leszek."

"Minden téren nagy előrelépés volt ideigazolni a Cardifftől."

"Többé nem vagyok csak egy gyerek az öltözőben, úgy érzem, hogy részese vagyok a dolgoknak."

Ramsey azt is elmondta, hogy mit akar elérni a Ligakupa meccsekkel.

"Minden mérkőzésen játszani akarok, és nyomást akarok helyezni a menedzserre."

"Nem egy olyan játékos akarok lenni, aki csak a Ligakupa meccseken kezd."

"Még mindig 18 éves vagyok, de olyan vagyok, mint a többi játékos. Minden meccsen kezdeni akarok, és jól akarok teljesíteni az Arsenalért."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

15 éve
Törölt felhasználó
megvan az esti keret az arsenal.comon. abból kiindulva: szczeszny-gilbert-sendi-silvi-gibbs-wilshere-ramsey-randall(én siscot szívesebben látnám)-traore-vela-watt barazite aki így sajnos kimarad de akkor mást kéne beáldozni mondjuk wattot de biztos h csak velaval nem állnánk ki... a nagy para akkor lenne ha a két tar toronyból vki megsérülne...
15 éve
Törölt felhasználó
Amikor en lattam,h Fabi nem orult a goljanak akkor en itt egyesekkel ellentetben nem kezdtem magamban osszeeskuves elmeleteket gyartani!Vazze ne fessetek mar az ordogot a falra!Sztem meg azert nem orult,mert akkor a meccsen lehet,h ugyanazt erezte mint tavaly amikor leserult egy csomo idore es lehet,h kurvara megijedt vagy vmi ilyesmi,mert elotte a goloknal meg boldogan ugralt mindenki nyakaba!lassan ugy lesz,h nem a Barca akarje Cescet,hanem ti akarjatok mar ot ott latni...
15 éve
Törölt felhasználó
nemethakos Fabregas azért nem örült mert fájlalta a lábát. 80. percnél sérülhetett meg(nem komoly ezek szerint). Ha elkezdett volna sprintelni,akkor súlyosabb sérülés lehetett volna belőle. Egyébként este elment megünnepelni a győzelmet és boldognak tűnt. kép is van...
15 éve
Törölt felhasználó
Hoyte nem a Watfordnál van kölcsönben??? vagy az tavaly volt? összefolyt bennem a dolog. mert most ott van a keretbe. hmm? :gulp:
15 éve
Törölt felhasználó
Ramsey Fabregas szintű játékos lehet, még mindig piszok fiatal, és máris sok jó meccse van! nagy jövő előtt áll, remélem sokáig menetelnek a fiatalok! GO GUNNERS!!!

Szólj hozzá