Bendtner: Játszott a portugálok és az albánok elleni meccsen is. A dán tehetség minkét meccsen betalált és végül az ő góljainak köszönhetően hazája válogatottja mindkét meccsen hozta az 1-1 pontot.

Diaby, Gallas, Sagna, Clichy: Gallas és Sagna játszott a románok és a szerbek ellen is. Diaby és Clichy azonban nem kaptak lehetőséget. A franciák mindkét meccsen 1-1-es döntetlent játszottak.

Fabregas: Cesc Belgium ellen csereként, míg Észtország ellen kezdőként kapott lehetőséget. Az észtek ellen gólt is lőtt. A spanyolok mindkét meccsükön győztek.

Vermaelen: A spanyolok ellen játszott, de az örmények ellen eltiltás miatt nem léphetett pályára. A belgák mindkét meccsen vereséget szenvedtek.

Senderos: Kapott behívót a válogatottba, de pályára egyik meccsen se lépett. A svájci csapat egy vereséget és egy döntetlent ért el.

Rosicky: Rosi visszatért sérüléséből és a tegnapi San Marino elleni meccsen kezdett is. Az 56. percben lecserélték. A csehek egy döntetlent és egy győzelmet tudhatnak a hátuk mögött.

Eduardo: Eduardo a fehéroroszok és az angolok ellen is kezdett és a Wembley-ben ő lőtte a horvátok gólját. A horvátok 1 meccsen nyertek és 1 meccsen kikaptak.

van Persie: Persie gólt lőtt a Japánok elleni barátságos meccsen és a Skótok elleni találkozón 84 percet játszott. A hollandok megnyerték a Skócia elleni világbajnoki selejtezős meccsüket.

Ramsey: Az U21-es válogatottban gólt lőtt és azt követően a felnőtt csapatba is kapott behívót. A tegnapi meccsen az oroszok ellen volt sok jó meglátása, azonban gólt nem lőtt. Az U21-es csapat győzött az U21-es olasz válogatott ellen, míg a felnőtt csapat vereséget szenvedett az oroszoktól.

Song: A szombati meccsen nem játszott, de a tegnapi találkozón 90 percet töltött a pályán. A kameruni válogatott kétszer is győzött.

Arsavin: Liechtenstein ellen sérülés miatt nem játszhatott, de a Walesi válogatott ellen már a kezdőben volt. Az oroszok 10-ese egy gólpasszt adott. (A meccs alatt kiújult az ágyéksérülése is.) Az oroszok mindkét meccsüket megnyerték.

Szczesny: A lengyel kapus nem kapott lehetőséget. Csapata egy döntetlent és egy vereséget 'gyűjtött' be.

Wilshere, Gibbs: Gibbs kezdő volt a macedónok elleni U21-es VB selejtező meccsen, míg Wilshere csereként beállva 18 percet kapott. A görök elleni meccsen mindketten 90 percet kaptak. Az angol csapat egy győzelmet és egy döntetlent tudhat magam mögött.

Eboue: Eboue 90 percet játszott a szombati VB selejtezőn, az elefántcsontparti válogatott 5:0-ra nyert.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Remélem Bendtner itt is ontani fogja a gólokat! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Bendtner nekem is kezd szimpatikus lenni. Remélem, hogy gólokat fog lőni a city ellen. És tényleg jó látni, hogy pozitívumokkal tértek haza a srácok ;) Eduardot meg minnél hamarabb kell tisztázni mert most is nem adtak meg egy tizit és ezen változtatni kell
15 éve
Törölt felhasználó
hát jó látni h sok mindenki pozitív emlékekkel jön vissza a csapathoz,a hétvégére én is beraknám bendőt nálam egy ilyen kezdő lenne h

Almunia,sagna,galllas,verma,clichy
denilson,song,cesc
rosicky,bendő,van persie

a második félidő derekán rosi-t lehoznám és bejönne diaby meg dudu ,sztem ilyen csapattal megverjük a cityt:D
15 éve
Törölt felhasználó
Bendtner nagyra tartom és Gólt fog lőnni a City ellen.
15 éve
Törölt felhasználó
Bendő jó formában van. Remélem a bajnokságban is képes lesz ilyen teljesítményt nyújtani. :)

Szólj hozzá