Fabio Capello azt mondja, hogy az Arsenal akadémiájában egyszerűen hihetetlen munka folyik.

 

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy bemehettem az Arsenalnak az akadémiájába. A fiatal angolok nagyon jók, és igazán pörgős munka folyik ott.

 

 

Példa lehetne a többi angol akadémiának is. Sőt akár a világ példát vehetne róla. Amint lehet még egyszer benézek oda, mert öröm látni, ami ott megy.

 

 

Amíg ott van az ágyúsok akadémiája, addig Angliának jövője is van.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

15 éve
Törölt felhasználó
allen te meg csak ezt hajtogatod xD de mér saját vélemény az hogy az arsenál 30 millát kapott a csoportba jutásért, ha nem igaz?? tehát mért okoskodás ha leirom az igazat? (azért ezt hajtogatom mert ez miatt lett vita és még mindig nem tudsz rendesen válaszolni ember!)és elmondhatod a véleményed csak még nemnagyon láttam kivétel a capellós sztorit. de a megválaszolatlan kérdés előtte volt .. a 30 millás sztori..mert már ott beszóltáá. és ki az a mindenki akibe belekötök??
15 éve
Törölt felhasználó
Vitatkozni miért ne lehetne??? Ezt nem vágom...az mindig pozitív dolog, csak okosan és udvariasan kell :D Az ha 2 Mber vitázik, szntem igenis jó dolog:D De ahogy elnéztem ez már inkább veszedkedés... de nem szólok be, ti tudjátok.. xD
15 éve
Törölt felhasználó
Hát igen csak az a baj hogy nem lehet leírni a saját véleményünket mert NooBitO mindenbe és mindenkibe beleköt aztán meg magyarázza hogy az nem úgy van az csak úgy jó ahogy Ő mondja mert ő az atyaúristen aki mindent jobban tud másoknál....szánalmas, na mind1 többet már nem írok ide mert aztán újból elkezd magyarázni...
15 éve
Törölt felhasználó
ne szidjuk egymást. vegyétek fel egymást msnre, aztán beszéljétek meg ott a dolgokat, mert sztem nem sok ember kíváncsi a vitára :D meg a másik az, hogy nem is kell itt vitázni, mert nem csürhe nép jár ide az oldalra :D ;)
15 éve
Törölt felhasználó
hallod, szntem ne spanold fel magad :D

Szólj hozzá