Az FK Bubamara csatára, Veljko Batrovic az Arsenal célkeresztjébe került. De szokás szerint nem egyedül érdeklődünk iránta, hisz az AC Milan is szívesen leigazolná.

"Azt gondolom, hogy korai még az igazolásokról beszélni" - mondta Milan Calasan - "Egyenlőre az a feladata a fiatal csatárnak, hogy jól teljesítsen csapatába. És azt még nem tudjuk, mit szólna egy esetleges lakóhely váltáshoz."

"Még nem tudom, hogy ki áll a legközelebb hozzá. Talán Franciaországból, hogy Spanyolországból. De van egy Angol klub is, és egy Olasz, szóval lesz választási lehetőség."

"Wenger a barátom, és tudom, hogyha az Arsenalhoz kerül Batrovis, akkor onnan csak sztárként kerülhet ki."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
Lehet nem tudjátok, de az Arsenal nem csak felnőtt csapatból áll, szükség van játékosokra az U18ba, az U16ba, stb. Meg az ilyen fiatalok vásárlása külön keretből megy, aszem évi 10M van erre. És attól, hogy ti nem nézitek a fiatal meccseket, csak ennyit tudtok benyögni, hogy hú nyertek, ezek jók, ezek is kikaptak, a bénák, attól még vannak akik azokat is nézik, és tudják élvezni, mert ott is tehetséges játékosok vannak Wnek köszönhetően.
Amúgy Merida, Barazite, és vdBerg szerződtetése is szabályellenes volt, mindegyikért meg is büntettek.
15 éve
Törölt felhasználó
Tomco én 5 év múlva is Arsenal szurkoló leszek úgyhogy engem nem izgat ha jön sőt örülök, hogy folyamatossan töltjük fel a tartalékokat és így lesz mindig pótlás.Sose tudhatod ki lesz a jövő embere.
15 éve
Törölt felhasználó
FK Bubamara csatára :DXD nagy tehetség lehet :D
15 éve
Törölt felhasználó
az h figyeli ás leigazolja az két külön dolog nyáron is mindekit figyeltünk:D
15 éve
Törölt felhasználó
Hát most ez a hír is.Istenem.Nem vagyok a fiatalok ellen meg lehet hogy nagyon nagy focista lesz de mi a f...t tudunk mi most vele kezdeni?Majd esetleg 5 év múlva.Az ilyen hírek nagyon fel tudnak idegelni.Nem nekünk kell a fiatalítás hanem az ilyen AC Milannak.Az ilyen nagyon tartalékba mehet.

Szólj hozzá