Neil Banfield legénysége 4-0-ra legyőzte a Birmingham City tartalékjait a St. Andrew's Stadionban. A mérkőzésen pályára lépett Armand Traoré, aki az előszezonban az Arsenal első csapatában bizonyíthatott, s Fran Mérida, aki a Portsmouth ellen debütált a Premier Ligában. Sanchez Watt duplázott a mérkőzésen, míg Craig Eastmond és Gilles Sunu egyszer talált be.

A találkozó első gólja a 33. percben született meg: Francis Coquelin szerezte meg a labdát a középpályán, továbbított Méridának, ő pedig Watt elé helyezte a játékszert, aki nem hibázta el a kihagyhatatlan ziccert Colin Doyle kapussal szemben.

Öt minutummal később jött az újabb Arsenal-gól: Traoré táncolta meg a Birmingham a bal oldalon, majd Craig Eastmondnak tette le a labdát, aki hat méterről talált be.

Az Ágyúsok ezt követően sem álltak le, s a 42. percben harmadszorra is betaláltak: Coquelin nagyszerű keresztlabdáját követően Sunu szerzett gólt egy kicentizett lövéssel.

Hat minutummal a második félidő kezdete után Watt egy kiváló fejessel beállította a 4-0-ás végeredményt. A gólpasszt Sunu adta.

Az Arsenal tartalékjainak tehát a Kékek legyőzése sem jelentett túlzott gondot, miután a múlt héten 3-0-ra legyőzték a Fulham gárdáját. Banfieldék következő ellenfele a Stoke City lesz.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Mannone (46'), Gilbert, Hoyte, Traoré, Bartley (csk.), Eastmond, Coquelin, Mérida, Randall (63'), Sunu, Watt (70').

...és cseréi: Shea (46'), Evina, Miquel Deacon (63'), Freeman (70').

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Silvestre ott van, sajnos, Deaconnak semmi helye még ott.
15 éve
Törölt felhasználó
Hiányolom a CC csapatból Deacont és Silvestre-t is. Bár Deacon még csak U17es assze, zseniálisan játszik. 4 meccs 4 gól asszem. Sunu sem rossz, 2 meccs, 2 gól és 2 gólpassz. :)
15 éve
Törölt felhasználó
Az előre jelzett CC csapat. Fabianski, Mannone, Gilbert, Hoyte, Silvestre, Bartley, Gibbs, Traore, Randall, Coquelin, Frimpong, Wilshere, Thomas, Merida, Barazite, Watt.
15 éve
Törölt felhasználó
Igen Watt angol, a 4 francián, a 2 spanyolon, és az olaszon kívül a maradék 9 mind angol.
15 éve
Törölt felhasználó
Wattot reméljük CCebn is látjuk majd(=

Szólj hozzá