Az Arsenal hivatalos közleményben tudatta, hogy két játékosukkal is új, hosszútávú szerződést kötöttek.

Az egyik játékos Nicklas Bendtner, aki az idei szezonban vált igazán kulcsemberré az Arsenalban. A dán játékos lett a tavalyi idény gólkirálya, már ami a 21 éven aluli játékosokat illeti. Az idei szezonban eddig Bendtner valamennyi meccsen részt vett - vagy kezdőként, vagy később beállva csereként.

Arséne Wenger így nyilatkozott Bendtner új szerződéséről: "Nicklas óriási hatással volt rám a tavalyi szezon folyamán a kéréseivel és az elkötelezettségét illetően. Jól látható, hogy a legmagasabb szinten akar játszani, és trófeákat akar nyerni a csapattársaival együtt. Számos fontos gólt szerzett a tavalyi idény folyamán, és idén is ugyanez lehet a célja. Mindazonáltal nemcsak a gólgyártásban, hanem a hozzáállása is rengeteget fejlődött az elmúlt évek folyamán, és remélhetőleg ez így is marad a jövőben. Nagyon elégedett vagyok, hogy az elkövetkezendő években is az Arsenal csapatát fogja erősíteni."

Nicklas Bendtner: "Nagyon sokat jelent, hogy az elkövetkezendő időszakban is az Arsenal játékosa maradhatok, mert nagyon szeretem ezt a csapatot. Immáron öt éve játszhatok itt, és mind a pályán, mind a pályán kívül is rengeteget fejlődtem, játékosként, és személyként egyaránt, emiatt csak hálával tartozom Arséne Wengernek, és a csapatnak. Olyan játékosokból áll a csapatunk, akik képesek arra, hogy nagy sikert hozzanak az Arsenalnak, és nagyon izgatott vagyok, hogy ennek én is a részese lehetek."

Nemcsak Bendtner lehet boldog a mai napot illetően, hanem Denilson is. A fiatal brazil 2006-ban érkezett az Arsenalhoz a Sao Paulót elhagyván, a 21 éves játékosnál pedig senki sem léphetett pályára többször kezdőként a tavalyi idényben.

Wenger is elégedetten mondott egy-két dolgot a brazilt illetően: "Denilson, a csapathoz való hozzáállása révén, kiemelkedő volt a tavalyi szezonban. A munkarátája kivételes, és remek érzés egy olyan játékost tudni a keretben, akitől az utolsó percig elvárhatjuk a színvonalas teljesítményt, még ebben a sokat követelő ligában is. Boldog vagyok, hogy hosszú távon is elkötelezte nagát a klub felé."

Denilson így reagált: "Elégedettséggel tölt el a 2006 óta bemutatott fejlődésem ennél a klubnál. Személy szerint nagyon sokat szeretnék meríteni a tavalyi idényre, amikor is kezdőként többet léphettem a pályára a csapat színeiben, mint bárki más. Az Arsenal hihetetlenül tehetséges játékosokból áll, és magabiztos vagyok abban, hogy a közös munka révén trófeákat tudunk nyerni. Különleges érzés részeselenni ennek a klubnak, és nagyon boldog vagyok, hogy új hosszútávú szerződést írhattam alá a csapattal."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

15 éve
Törölt felhasználó
mathew irta és nem hülyeség mert ezt hajtogatja egy két ember má mióta és ez miatt jött ki ez a vita..szóval nem irok hülyeségeket és hiteltelen dolgokat...te meg.haggyuk:D
15 éve
Törölt felhasználó
NooBitO te azt sem tudod hogy miről beszélsz...mindig jössz ezzel a 30 millióval, amikor ilyenről szó sem volt, legalábbis én biztos nem mondtam hogy 30 millát kapunk mert bejutottunk a csoportkőrbe! Előbb gondolkodj vagy olvass vissza mielőtt leírod 15x ugyanazt a hülyeséget...
15 éve
Törölt felhasználó
ejnye srácok....................................................................................( no comment)......................................................mért lenne má hitelesebb a te elmebajod miszerint 30 milla jött be mert bejutottunk....gondolkodjá mielőtt hülyeséget irsz!
15 éve
Törölt felhasználó
LOL! :D Így tovább...
15 éve
Törölt felhasználó
allen azért tűnhet nagyzósnak a megfogalmazásom mert egyszerüen idegesített már hogy ismétlem " hülyeségeket " beszéltek ennyi...jól megbeszéltük és Tibi legalább mögé gondol picit mért kaptunk volna 30 millát ha a loki is csak 7 et vagy mennyit kapott ebbe kell először belegondolni ...néha felidegesit egy egy ijen komment. és azért "keltem ki magamból" és én egy szóval se mondtam hogy bármelyik szerkesztő hülye! ne forgasd ki a szavaim ha megkérhetlek mettyú... és nem is beszéltem a rossz munkáról meg satöbbi szóval megin mást keversz a témába mint amiről szó van...nahm pussz....téma lezárva.

Szólj hozzá