Ma kerül megrendezésre az Manchester United - Arsenal összecsapás. A szurkolók mellett Neville is nagy csatára számít.

"Az évek során sok jó meccset játszottunk ellenük. Mi és ők is egy nagyon jó csapat, nagyszerű történelemmel. Szombaton nagyon jó mérkőzésre lehet számítani."

"Sokszor nyertek ellenünk, és mi is sokszor vertük őket. Abban biztos vagyok, hogy most is, mint mindig támadó felállásba fognak kiállni ellenünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (104)

15 éve
Törölt felhasználó
Ezen a meccsen nem azért kaptunk ki mert nem igazoltunk senkit, hanem az Almunia+Diaby+Mike Dean "mesterhármas" segített nekünk... ettől a meccstől függetlenül remélem még igazolunk 1-2 játékost az utolsó órákban!
Pedig olyan jól indult ez a rangadó, végre az Arsenal volt a jobb csapat, erre kiütjük saját magunkat egy kis segítséggel....tiszta vicc!
Annyi helyzetünk volt hogy sima 3:0 is lehetett volna, ez elég rendesen elb*sztuk! Az is vicc hogy amiket eddig kaptunk gólokat az mind potya volt, mindet elkerülhettük volna csak magunknak köszönhetjük a bekapott gólokat....pedig a védelem most olyan jónak tűnik! Almunia idén elég gyengén teljesít lehet hogy nem ártana beújítani kapus poszton??!
15 éve
Törölt felhasználó
* tegnap még azt nyilatkozta * bocs a hibáért nem így akartam :D
15 éve
Törölt felhasználó
rangadók hétvégéje... Milan-Inter 0 - 4 :D :D :D hát azért ez LOL :D pedig Gattuso azt tegnap még nyilatkozta, hogy ez az ő és a Milan-szezonja lesz...ennek megfelelően Gattuso le is ballagott a pályáról pirossal a zsebében... :D
15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=2LHRYN9nryM
ezzel csillapítottam magam ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
De annyira undorító, hogy ennek a mocskos szarcseszternek mindig mákja van... :-S

Szólj hozzá