Aaron Ramsey úgy érzi, hogy az Arsenal fizikálisan és mentálisan is erősödött.

A walesit le kellett cserélni tegnap a Celtic elleni meccsen, de a múlt hétvégén megszerezte első Premier League-gólját a Portsmouth ellen. Előbbi meccsre visszatérve, a térdsérüléséről még nem tudni sokat.

Ramsey tehát jól kezdte az idényt a sérülés ellenére, amely még mindig csaka második az Arsenalnál. Még mindig csak 18 éves, de már 'nyomás alatt tartja' Wengert, hiszen a kezdőcsapatba kerülne.

Aaront megkérdezték a Celtic-meccs után, hogy mi a titka az Arsenal kiváló kezdésének.

"Sok leckét megtanultunk, a tavalyi szezon pedig jó tanulság volt.

A játékosaink már egy jó ideje nem nyertek semmit, ezért most egyre inkább sikeréhesek.

Én kifejezetten szeretném a kupákat megnyerni a csapattal, és a kezdőbe kerülni sem ártana. Remélem, idén képes leszek helyet szerezni magamnak.

Andrey Arshavin először szerepelt a BL-ben az Arsenal színeiben, és rögtön gólt is szerzett. A gólpasszt pedig nem más, mint Aaron Ramsey adta.

Ő egy nagyszerű játékos, és egy igazi játékosideál sok ember számára.

A lába halálos,  jól lát a pályán, és rettentően gólerős. Ő egy igazi profi.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Az h igért az nem garancia arra h jön is vki.De ne is ez legyen a lényeg most hanem h gyalogoljunk át a Man.utd.n és szurkoljunk szombaton:d biztos lessz mecscenter?!am ramsey sztem max denilson helyére fér be.De azért neki még fejlődnie kell.
15 éve
Törölt felhasználó
sokat fejlődött már a befejezés is megy neki nem mintha eddig nem ment volna sajnálta amikor le kellet cserélni...am a másik szetem hétfőn bejelentik az új igazolásokat tuti h lesz mert wenger nem mondta h nem vesz senkit csak nem akarja nagy dobra verni arsával is ezt csinálta h nem tudja h jön-e meg h 50% esélye bla bla chamak jönni fog:D
15 éve
Törölt felhasználó
írtam egy új blogot ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Meg még Blaise Matuidi DM posztra és akkor kész is!
15 éve
Törölt felhasználó
Igen legalább 1 új igazolás biztos hogy lesz! Akkor sztem: Steven Taylor kéne! Elvileg őt 5-6 millából meg lehetne szerezni! De jó lenne! :)

Szólj hozzá