A belga védő kimagasló teljesítményt nyújtott William Gallas oldalán az elmúlt két meccs során, így Arséne Wenger egy újabb remek igazolást tudhat magáénak.

A francia menedzser elismerte, hogy még őt is meglepte Vermaelen teljesítménye, ugyanakkor elmondta,hogy a belga védő mind mentálisan, mind fizikálisan nagyon felkészült az angol ligára.

"Thomas egy intelligens játékos, akinek meg van a fizikális erőssége és a jó technikai szinttudása az angol ligához." - mondta Wenger a hivatalos sajtótájékoztatóján.

"Ha kielemezzük őt, akkor láthatjuk, hogy minden hozzávaló megtalálható benne, ami kell a Premier Ligában való sikerességhez."

"De másfelől van egyfajta pszichológiai faktora az egész Premier Ligának, amit egyfajta nyomásnak él meg a játékos, főleg a szezon elején. Nos, elmondhatom, hogy Thomasnál semmi ilyet nem éreztem - nagyon erős jelleme van."

"Nagyon elégedett vagyok, mert mindenki meglepettnek tűnik, hogy ennyire jó. Én nem vagyok az, mert láttam már őt ellenünk játszani még az Ajaxszal."

"Természetesen segíteni fogja az Arsenalt abban, hogy kevesebb gólt kapjunk. Csapatként sokat tanultunk a tavalyi idényből, főleg azt, hogy jobban kell tejlesítenünk a védekezésben. Ez kulcsfontosságú lesz számunkra. Tavaly 37 találatot kaptunk, ez pedig túl sok, ha bajnokok akarunk lenni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
én csak azt irtam hogy aki nem is Arsenalos... Chamackh, róla kb 6 hírt lehetett itt olvasni.....semmi köze a srácnak az arsenalhoz.....és lassan azt is tudjuk hogy mi a kedvenc kajája :-S
vérható kezdőcsapat a kövi meccsre? arra kíváncsi lennék...
és utálom C.ronaldó , szóval azt is leszarnám ha az coventrybe focizna tovább,plusz észrevettem néhány híren hogy más oldalon is szószerint ugyan azt írják.... csak picit előbb:P:P
15 éve
Törölt felhasználó
nemethakos jobb lett volna ha inkább nemírsz semmitXD
15 éve
Törölt felhasználó
ez az ember tiszta ice man:Dnagyon erős mántálisanXD póker arc:Dnemlehet látni rajta semmit! ;-P :shut:
15 éve
Törölt felhasználó
de birom az ien embereket.... mindenröl tudunk jóformán a szereksztők mindent foridtanak nekünk csak felkell jönnünk és elolvasni ennek meg lényeges hírkell..Moricka vicc nem ien jó..xD:\ Dr....ha doktor lenne akkor élő példa h mien b**faszoknak adnak dokroti jogot ..xDxDxD Amugy biztos h jobb a Gallas-Vermaelen mint a Toure Gallas.CSak ez maradjon is igy és ne sérüljenek meg.
15 éve
Törölt felhasználó
Én se vártam Vermaelentől ilyen magabiztos és jó teljesítményt, de reméltem hogy Wenger csakis alkalmas játékost hoz Touré pótlására, és hát tudjuk, hogy Wenger ritkán hibázik!

Szólj hozzá