Tony Adams a volt Arsenal kapitány szerint, kell egy tapasztalt játékos a klubba, ha nyerni akarnak valamit az ágyúsok az idén.

"Vannak posztok az Arsenalban, ahol hiányosság van. Ezt gyorsan pótolni kell, ha versenyben akarnak maradni."

"Kell oda a tapasztalat, mert anélkül nem fejlődnek a fiatalok."

"Azt tudom, hogy Wenger utánpótlás csapata nagyon erős. Pár év, és a legjobb klub lesz az Arsenalból. Arséne hamarosan el fog érni mindent, amire a csapattal vágyott."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Ha megnézitek minden volt arsenalos ezt nyilatkozza!Vik szerintem Wenger is tudja csak joban biziik a fiatalokba vagy nem akar költeni nem tudom de sztem téllleg befog érni a csapat 2-3 év mulva én inkább azt mondom h 3 Addig azért sztem fogunk nyerni vmi kupát Liga kupát vagy talán Bajnokságot de BL.t sztem nem:\\
15 éve
Törölt felhasználó
Egyre többen nyilatkozzák ezt, legutóbb Ljungberg mondta hogy hiányzik innen egy igazán jó vezér! Azt hiszem Wengeren kivűl mindenki tudja, h ez a csapat így most még kevés lesz!
15 éve
Törölt felhasználó
tettem fel egy újabb videót. Arsenal masterminds 2009. wright, kolo és bergkamptól kérdeznek ezt-azt. ők pedig válaszolnak :D
15 éve
Törölt felhasználó
ezaz h mindenki szerint kell pár játékos:P:Dde wenger vmibe nagyon bízik:D
15 éve
Törölt felhasználó
"Pár év, és a legjobb klub lesz az Arsenalból." Ha viszont idén sem nyerünk semmit akkor ez nem fog bekövetkezni jó ideig... Egy újabb sikertelen év után Fabregas sztem menni fog és nem Ő lesz az egyetlen. És ha így haladunk akkor más játékosokat sem fog annyira vonzani a klub.

Szólj hozzá