Miután tavaly nyáron egy arab konzulcég megvette a Manchester Cityt, rengeteg nagyjátékos érkezett hozzájuk, többek között Robinho, Carlos Tévez, Gareth Barry, de nem feledkezhetünk el két egykori ágyúsról, Emmanuel Adebayorról és Kolo Touréról sem.

Ezen játékosok leigazolása nem jöhetett volna létre a tömérdek pénzmennyiség nélkül, ami a Manchester City mögött áll, de Kieran Gibbs és Johan Djourou azt állítja, ez még nem elég a sikerhez.

"Úgy vélem, hogy meg van az esélyük arra, hogy jól szerepeljenek, hiszen van pár remek játékosuk Barry, Adebayor, vagy Touré személyében. Tehát van esélyük, de az csak tőlünk ,és a többi csapattól függ, hogy megállítjuk-e őket."

"A foci már kezd iparrá válni a rengeteg pénz miatt, de már láthattuk, hogy a pénz sem hoz mindig sikereket. Sok játékost lehet belőle venni, de azoknak a játékosoknak egymásért kell harcolniuk, és csapatként kell játszaniuk."

"Ez már meg van az Arsenalnál - fiatalok vagyunk, egymásért harcolunk, és biztos vagyok abban, hogy idén is legalább a legjobb négy között végzünk."

Gibbs egyetértett, amint a svájci csapattársa mondott.

"A Manchester City nagyon sok pénzt költött mostanában, de ez nem mindig ad választ a kételyekre és a gondokra."

"Úgy vélem, hogy a mi menedzserünknek jó szeme van, és látja a játékosaink képességét. Ha jól költ és mi ragaszkodunk egymáshoz, semmi sem fog minket visszatartani. Mindenért harcolni fogunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem is jol mondják! Am kizártnak tartom h jó helyne végeznének.. Én viszont ellentétbe Djouruval azt remélem h bajnokok leszünk..:D:D Remélem azért neki is ez a fő célja..jó lenne már nyerni is vmit az Emirates kupán kivüll...:D Szerintem ez lesz az elsö négy 1.Liverpool 2.Arsenal 3.Chelsea 4.Mu.....15.Manchester city..xDxDxD azt nem merem mondani h bajnokok leszünk csak reménykedem:D de azért a 2.helynek megkell lennie..:D
15 éve
Törölt felhasználó
azt ne nézzük ,hogy mi 3:0ra vertük meg őket, a city meg nem bírt velük.. a ranger tegnap harapós volt és meglett az eredménye. nyíltabban játszottak és felvállalták a harcot. az más kérdés, hogy ehez a city is kellett xD
15 éve
Törölt felhasználó

csak a chelsea első évben nyert bajnokságot sőt a 2.ban is a sziti meg még a 10.ben sem fog:D ennyit ezekről az arabokról:D

am nem csak edző kell ám...:P
15 éve
Törölt felhasználó
remélem ők nem ott kötnek ki majd később:D
15 éve
Törölt felhasználó
ja már írták,akkor bocs:D mind1 a City olyan mint a spurs.. jó játékosai vannak de szart se érnek már elnézést..szerintem max europa ligás helyen végeznek.

Szólj hozzá