Traore az előző szezont a Portsmouth csapatánál töltötte, ahol megvoltak elégedve a szolgálataival.

A nyár elején visszatért az Arsenalba és a felkészülést a csapattal kezdte meg. Számos felkészülési meccsen bizonyította, hogy idén vele is számolni kell az Arsenalnál.

Traore szeretne maradni az Arsenalban, bizonyítani szeretné tudását. Elmonta, hogy a Birmingham City érdeklődéséről nem hallott.

"Nem hallottam semmit róla.(Birmingham érdeklődéséről) Az Arsenalnál szeretnék maradni ebben a szezonban. Nem igazán szeretnék kölcsönbe menni."

"Ha a Mester úgy gondolja, hogy ismét a kölcsönadásomra van szükségem, majd meglátjuk. Inkább maradnék."

"Lehet, hogy a Birmingham jelenleg tárgyal az Arsenallal. Hozzám nem jött oda senki erről szólni. Nem tudok erről a dologról semmit."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
csak kérdés hogyha Clichy kiöregszik akk kifogja pótolni.... Traoré,vagy Gibbs? Mert egyik jobb mint a másik....
15 éve
Törölt felhasználó
Jó a szélső védőink...: Jobb hátvéd:Sagna,Eboué,Hoyte,Bal hátvédek:Clichy,Traoré,Gibbs..... nagy nevek!
15 éve
Törölt felhasználó
Az a baj h sok Pl játékos ugy tartja számonm az ARsenal.t mint egy kis csapat!Nem hiszem h Kalou a "nagy Chelseaból"a Kis arsenalba akar jönni..bár szerintem egyáltalán nem kisseb az Arsenal mint a Chelsea de ez az én véleményem.Sztem Kalou biztos h nem fog jönni...a másik meg h nincs is szükség rá.Szerintem majd erröl megszólal kalou is és bármibe fogadok h azt fogja mondani h miért hagyna el egy olyan csapatot ameik a bajnoki cimért meg BL győzelemért hajt egy olyanért ami nem..ezzel nem értek eggyet mert az Arsenal idén Bl.t nyer:D:Dremélem:P
15 éve
Törölt felhasználó
*pótlás
15 éve
Törölt felhasználó
Örülök neki! Sztem jó pórlás lenne Clichynek! Bár Gibbs is ott van!

Szólj hozzá