Vieira 1996-ban érkezett, majd 9 évnyi kiemelkedő teljesítmény után távozott az Arsenaltól. Vieira több volt, mint egy játékos. Nagy harcos, örök küzdő.

Az Arsenal csapatkapitányaként több fontos meccsen vezette győzelemre csapatát, köztudott, hogy a 2005-ös FA-Kupa döntőjében övé volt az utolsó lövés a 11-es párbajban. Elvégezte a dolgát és az értékesített büntetőjével ismét trófeához juttatta az Arsenalt. Ezt követően váratlanul távozott.

A Juventusban egy évet lehúzott, de a Zebrákat bundabotrány miatt kizárták, ezért Patrick távozott, új csapata az Internazionale lett.

Wengernek mostanság az jár a fejében, hogy visszahozza a 33 éves játékost az Arsenalba.

"Patrick nagy játékos. Nem gondoltam még át azt, hogy visszahozom, de ez egy olyan lehetőség, amin gondolkoznom kell. Először, az nem biztos, hogy ő szeretne visszatérni, ha döntök, megpróbálom rábeszélni arra, hogy jöjjön. Sok tényezőt kell még tisztázni a megegyezéshez." -mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
Jöjjön vissza Benne van Arsenal 5 legnagyobb playere közt:D sztem..
33 évesen lehetne csere meg megmutatná mit is hivnak agressziv dm nek...
15 éve
Törölt felhasználó
Én örülnék neki nagyon.Nem baj hogy 33 éves.Scholes hány évés.Kb. ő is ugyanennyi és még mindig jó.És Giggs is.A tapasztalata meg sokat segítene.
15 éve
Törölt felhasználó
RvP 19 barátom! hol élsz te? nem is akármilyen védekező középpályás. :)
15 éve
Törölt felhasználó
amugy védekező középpályás a posztja?
15 éve
Törölt felhasználó
Viera kell nagyon jó játékos és remélem jön hiába már 33 még sok mindent tud amivel átsegíthet minket a hullámvölgyeken

Szólj hozzá