Olyon híresztelések jöttek napvilágra, miszerint De Rossi-ért ajánlatot akar tenni az Arsenal. Nos, ezt az olasz középpályás cáfolja.

Már amikor az első hír megjelent a sajtóba, hogy De Rossi távozna az AS Roma-tól, sokan tudták, hogy ez igenis kacsa. De Rossi is tagadta az érdeklődést, és az AS Roma is kijelentette, hogy nem eladó.

"Arsenal? Nem hallottam arról, hogy szeretnének engem. Az AS Roma se engedne el, és én csak a Romáért élek!"

"A dolgok nem változnak...A sajtó megír valamit, és én szinte minden nyáron belekerülök valakinek az állítólagos listájába."

"Szabadságon voltam, és mikor olvastam a híreket nem akartam elhinni. Kérdeztem magamtól, hogy vajon télleg el akarnak adni engem?"

"De aztán a klub kijelentette, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Ennek örülök, mert sose szeretnék távozni."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem meglepő.Amúgy olaszországban tényleg egy kicsit hűségessebek a játékosok.(kicsit úgy hangzik mintha kutyákról beszélnénk) Szerintem ebben benne van a jó bajnokság,jó klíma és maguk az olaszok temperamentuma.
15 éve
Törölt felhasználó
Aquilani-nak jobban örülnék
15 éve
Törölt felhasználó
De Rossi a római csapat egy olyan embere, aki a hűség és a leganda között van már 26 éves létére. Nem tartom valószínűnek, hogy a maradék éveiben változtatni akar. Olaszországban a hűség valami különleges fogalom. Kacsa a hír, ezt már az első olvasottak után lehetett sejteni.
15 éve
Törölt felhasználó
De nem baj ettől még BAJNOKOK leszünk.
15 éve
Törölt felhasználó
Felejtős! Mega ár,mega fizetés!Ez nem egy tipikus Wenger igazolás lenne!

Szólj hozzá