Arséne Wengert mostanában sok kritika éri, mert eladta két tapasztalt játékosát egy olyan klubnak, akik készek lehetnek kizavarni az Arsenalt a legjobb négyesből.

De most végre elmondja a francia mester, hogy mért döntött így, hogy pont nekik adja el Toure-t, és Adebayor-t.

Azért lett így, mert a klub mondta, hogy adjon el egy játékost, ahhoz, hogy Wenger tudjon több pénzből igazolni. épp ezért megvárta, hogy licitáljanak valakire, és a lehető legtöbbet hozta ki az üzletből.

Toure és Adebayor valóban megerősíti a Manchester Cityt, de Arséne nem aggódik emiatt. Mivel az Arsenal szeretné kissé frissíteni a keretét, és az Afrikai nemzetek kupája úgyis csak hátráltatná őket, pont a legnehezebb időszakban.

Ahogy Wenger mondja, hinni kell a csapatban, és nem kell hasonlítgatni más csapatokhoz. 

Én mindig megmondom, hogy egy játékost mikor adok el, és abban a pillanatban van minimum két jelentkező. Így a lehető legjobb ajánlatot tudod elfogadni. 
Ha eldöntöd, hogy eladod, de a játékos nem akar menni, akkor az igazságtalanság. 
Ha vásárolnak tőlünk, azt próbáljuk pótolni, vagy megnézzük a keretünket, hogy ki helyettesíthetné. Ha nem jön össze a transzfer, akkor nem veszünk mást. 
Senki nem tudja megmondani a Manhester Unitednek, a Chelseanak, vagy a Liverpoolnak, hogy ne igazoljanak. Amíg ők költik a milliókat, mi maradunk továbbra is erősek. 
Ha épp le akarják igazolni a játékosodat, azt nem jó ha mindenki megtudja a sajtón keresztül. Mert akkor jönnek a találgatások, hogy ki jön helyette, és aztán csak kritizálnak engem, hogy mért nem igazoltam le. 
Elvesztettük valóban két jó játékost, de senki sem pótolhatatlan... 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

15 éve
Törölt felhasználó
senki nem pótolhatatlan haha na mindegy nem szövegelek azzal hogy csak bízunk a csapatban azzal nem nyerünk kupát azzal hogy megveszükk a legjobb vkp-t vagy védőt azzal már közelebb kerülünk a kupákhoz de hiába a szájtépés Ő dönt Ő a mester!!
15 éve
Törölt felhasználó
ez megint félrebeszélés azzal hogy senki nem potolhatatlan csak leminősitette a két játékost pedig mind2 letett az asztalra vmit az évek alatt!!! Wenger csak dumál 16évesekkel meg sose fog bajnokságot nyerni akkor inkább menjen az U19hezvagy lejjebb ez anglia kinyithatná má a szemét 5év alatt nem vette észre, majd a 6.ba meg odaér a City vagy a Villa a 4.heylre azt lesegethetnek...!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
hát ide kellene sneijder vagy rw nem toom mért nem megyünk a real játékosokra mer most árulják őket és könyebben el lehetne hozni
15 éve
Törölt felhasználó
Most már Wenger gyorsan leigazolhatná Matuidi-t és Huntelaar-t vagy lemondhatunk a szezonról. Kész röhely, hogy a Wolfsburg aktívabb mint az Arsenal.
15 éve
Törölt felhasználó
Kikhez képest erősek Mr Wenger?A realitás talaján maradva jelenleg a Chelsea,MU,Pool egyértelműen az Arsenal előtt van!Mint csapat a City még nem,de egyénileg már ők is képesek felnőni a feladathoz(4.hely)!Az Aston Villa,Spurs,Everton trió pedig képes bármelyik csapatot megleckéztetni,és fontos pontokat rabolni,de ők inkább az Európai kupa helyekre érhetnek oda!Szerencsénkre az egyik nagy mumus Southgate Boro-ja kiesett,de még mindig vannak olyan kis csapatok (Hull City) akik a defenzív játékokkal képesek akár idegenben is jó eredményt elérni!Nem lesz séta galopp a következő szezon egyik nagy csapatnak sem,de nekünk még nehezebb lesz számolva a "kötelező" sérülésekkel!

Szólj hozzá