A tavaly eligazolt Flamini pótlását még máig sem sikerült megtalálnia Wengernek. Már volt róla szó, hogy esetleg Inler, Cana, vagy Veloso jönne helyére. De most a hírek szerint a Roma játékosa, De Rossi az elsőszámú kiszemelt.

Mivel a Roma pénzügyi gondokkal küszköd, ki lehet használnia ezt az Arsnalnak. És a megfelelő ajánlatot, ilyen helyzetbe biztosan nem utasítaná vissza az AS Roma.

Rossi egy harcos középpályás, pont olyan, mint amilyen volt Flamini. És talán pont egy ilyen típusú személy hiányzik Cesc mellé, ha nyerni akar valamit az Arsenal.

Már korábban is felröppentek ezek a hírek, de akkor még irreálisnak tűnt az egész...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sincs erre semmi esély de azért álmodozni lehet.Bár nagyon nem reális hogy hozzánk eljönne mivel hogy a Real se tudta megvenni.DE nagyon jó lenne ha De Rossi 20 millióért+Huntelaar 17 millióért.Az szuper lenne.
15 éve
Törölt felhasználó
Ha a Real nem tudta 30 milkáért megszerezni, akkor miről beszélünk?
15 éve
Törölt felhasználó
Kacsa, viszont Inler-t vagy Veloso-t simán elhozhatnánk, nem értem h Wenger mért nem próbálkozik. Sztem 15 millióért elhozhatnánk az egyik játékost.
15 éve
Törölt felhasználó
Már korábban is felröppentek ezek a hírek, de akkor még irreálisnak tűnt az egész...mint ahogy most is annak tűnik. senki ne élje bele magát. ez egy óriási kacsa.
15 éve
Törölt felhasználó
rem eljön de rossi nagy lenne de am kárlenne 17 millát ki adni hunti ért am ha jönne chakmakh meg de rossi össz vissz 42 milla lenne

Szólj hozzá