Andrey Arshavin a sajtónak azt nyilatkozta, hogy véleménye szerint a zsinórban háromszoros bajnok, Manchester United, ebben a szezonban jóval gyengébb lesz Ronaldo nélkül. Andrey örül, hogy Cristiano már a Real játékosa, így az Arsenalnak nagyobb az esélye, hogy bajnoki címet nyerjen a 2009/10-es szezonban.

Arshavin az alábbit nyilatkozta a FourFourTwo-nak:

„Lehetetlen Ronaldot pótolni.”

„Remélem, hogy a hiányától gyengébb lesz a United. Mert ha egy csapat 80 millió fontot fizet egy játékosért, az már jelentheti azt, hogy egy pótolni nehéz, - sőt szinte lehetetlen - játékosról van szó”

„Másfelől Alex Ferguson már számos bajnoki címet, és egyéb kupákat zsebelt be a vörös ördögökkel, és Ronaldo nélkül is nyertek sok mindent, vagyis a skót mester így is győzelemre vezetheti gárdáját.”

„Idő kell ahhoz, hogy megtalálják az utódját, és még több idő, hogy megközelítse Ronaldo szintjét. És az alkalmazkodásról még nem is beszéltünk.”

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van Toure5 nek ismét csak 4. ek leszünk :S
bekell látni at Arsenal már csak 1 gazdasági csapat,amiből a tulajdonosok már csak hasznot akarnak látni
és én nem hibáztatok Wengert ő a menedzser meg minden de az igazolásokat nem ő intézi,a pénz nem a sajátja szval ennyi,ez van :( amig a vezetőség nem áll jobban hozzá a csapathoz addig örökös 4. ek leszünk vagy még az se
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a L'pool és a Chelsea a legesélyesebb a bajnoki címre és az MU a 3. és talán mi a 4. jelenlegi kerettel
15 éve
Törölt felhasználó
Ez most ugyanolyan mint mikor az Arsenal elvesztette Henryt.A Mu most megakarja mutatni hogy Ronaldo nélkül is erosek.Igy mondjuk a játékosok is sokkal felszabadultabban játszhatnak Ronaldo nélkül.Rooney és Anderson is játszhat a kedvenc posztján.Sztem a Mu ugyanott lesz az 1 helyen.De remélem hogy az Arsenal letaszitja a tronjárol oket.GO GUNNNERS!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Jelen pillanatban mi vagyunk a leggyengébbek a 4-esből de majd az első 5-6 meccs után kialakul hogy ki az igazi esélyes!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ahogy állunk jelenleg jobb lesz ha inkább a saját teljesítményünkre figyelünk!

Szólj hozzá