A 33 éves védekező középpályás 2005 nyarán 13,7 millió font ellenében hagyta el az Arsenalt, s igazolt a Juventusba, ahol egy szezont húzott le, majd távozott az Interhez. Az utóbbi hetekben szó volt arról a médiában, hogy Vieira az Ágyúsok legfőbb riválisához, a Tottenhamhez szerződne, ám most az tűnik kézenfekvőnek, hogy visszatér az észak-londoni gárdához.

Jelenleg mindkét klub készen áll arra, hogy aláírasson vele egy egy évre szóló kontraktust különleges bónuszokkal. Harry Redknapp például nagyon lelkes volt akkor, amikor a Spursnek sikerült megközelíteni a játékos képviselőit.

Viera az ötödik legnagyobb Arsenal-legendának választották az Arsenal.com GGP50-szavazásán, ám az Ágyúsok egyetlen rajongója sem lenne elragadtatva attól, hogyha az ellenséghez igazolna. Így megutáltatná magát az Emiratesben.

A Fulham és a Birmingham City szintén érdeklődik Vieira iránt, de az Arsenal előnyben van velük szemben is, s kezdetben csak 750,000 fontot szeretnének érte fizetni.

Vieirának le kell mondania a 80,000 fontos heti fizetéséről ha elhagyja a San Sirót, míg Arséne Wengerre nyomás helyezkedik Emmanuel Adebayor és Kolo Touré távozása után.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

15 éve
Törölt felhasználó
Na tessék! :S Nem fog jönni senki az égvilágon! :S
15 éve
Törölt felhasználó
Az Arsenal vezetősége cáfota azon híreszteléseket miszerint,Viera,
ismét az Arsenalban fog futbalozni...
15 éve
Törölt felhasználó
Újra lehetne ő a kapitány de Velosonak jobban örülnék mert Viera már tényleg nem az aki elment innen
15 éve
Törölt felhasználó
ohh emberek ennyire ne örüljünk már Vierának ő már nem az a játékos aki elment innen,bár cserének simán visszajöhet hozz 1 kis tapasztalatott :P
15 éve
Törölt felhasználó
Jaja tényleg Song is afrika kupán lesz és akkor magyarán egy értelmes DMünk se marad szal Vieira mindenképp kell nekünk!

Szólj hozzá