Az Arsenal eddigi egyetlen új szerzeménye, Thomas Vermaelen is érzi a kupamentes évek nyomását magán és a csapaton, ugyanakkor azt is elmondta, hogy minden erejével azon lesz, hogy ezen változtasson.

"Olvastam egy pár újságban, hogy az elmúlt nyertelen évek miatt nagyon nagy a nyomás az Arsenalon. Majd meglátjuk, hogy mit tehetünk. Az biztos,hogy nagyon sok tehetséges játékosunk van, akik közül néhányan még mindig szemtelenül fiatalok. Amit láttam az elmúlt napok során az edzések alatt, hogy ez egy jó kis csapat, és remélem, hogy jól fogunk teljesíteni." - mondta Vermaelen, aki kicsit kitért a beilleszkedésére is.

"Úgy vélem, hogy a világ legjobb ligájába igazoltam. Persze most minden teljesen más a számomra: az ország, az emberek, a kultúra, szóval kell majd egy kis idő, mire tökéletesen beilleszkedek ide. Majd meglátjuk, mennyi idő kell."

"Nagyon várom már a meccseinket. Mindig is nagy elismeréssel követtem figyelemmel az angol csapatokat, ugyanis a játékstílusuk mindig lenyűgöző, és a játékosok is nagyon elkötelezettek."

"Mindig harcolni akarnak egymással, és ezt én is kedvelem. Tudom, hogy volt egy pár óriás átigazolás idén nyáron, de ennek ellenére szerintem még mindig az angol liga a legjobb a világon."

"A lehető leggyorsabban akarok beilleszkedni az Arsenalnál, és annyi meccsen szeretnék játszani, amennyin csak lehet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

15 éve
Törölt felhasználó
Azért jött:D:D Pár meccsét láttam télleg jó a sárc:P..Am télleg nagyon jó az oldal:P
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem jó igazolás a védelembe, így már azért stabil kis védelmünk lesz: Gallas-Touré-Djourou-Vermaelen, kapásból 4 nagyon jó belső védő + Senderos, Silvestre. (Hogy csak a középső védőket említsem!)

Amugy nagyon jó ez a nap rengeteg a hír, grat a szerkesztőknek, csak így tovább! ;)
15 éve
Törölt felhasználó
hát tegyen is meg mindent a sikerért:D

Szólj hozzá