Az Arsenal játékosa, Armand Traore a Birmingham City elsőszámú kiszemeltjévé vált.

A fiatal franciának Clichyvel kéne megküzdenie az kezdőbe kerülésért, és erre nem mindenki lát reális esélyt. Így felmerült, hogy Traore esetleg más csapathoz távozik.

Eddig a Portsmouthba volt kölcsön játékon, és a csapat meghatározó játékosa lett. És hogy rendzseres játéklehetősége legyen, esetleg mégegy kölcsön évet töltene el egy angol klubban.

Sokan Kieran Gibbs-t tartják majd Clichy utódjának, így még korlátozódtabb lehet Armand játéka az Emiratesben.

Birmingham elsősorban azért is szeretné a francia szélsőt, mert David Murphy térdtörést szenvedett, és kell aki pótolhatná. Alex McLeish-nek van több kiszemeltje, de az Arsenal fiatalját szeretné a legjobban.

Azt már ők is gondolják, hogy a leigazolása nem jöne össze pont nekik, így a kölcsön szerződés lenne a legideálisabb megoldás.

Arséne Wenger biztosan a legjobbat akarja Traorénak, így nagy a valószínűsége, hogy mégegy kölcsön évet fog eltölteni, de még korántsem biztos, hogy hol...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Walcott csatár?Hát egy rio Ferdinand megeszi ott elöl...
15 éve
Törölt felhasználó
Az cask egy dolog h Nasri is mit szeret játszani Wenger mégis szélsönek szerzödtette...mondj egy olyan meccset amikor Nasri irányitot?
15 éve
15 éve
Törölt felhasználó
Igen sokat fejlődött ám. Sokszor mi csak néztünk Clichy-vel tátott szájjal amikor a pompey-nál volt. Itt a helye a csapatban.
15 éve
Törölt felhasználó
Éppen jobboldali kpnk nincs, csak Walcott. Balon nem eljátszik, hanem mi (W) a fullbackeket használjuk szélsőnek, és a szélső kpk többnyire befele mozognak, és ott van Rosicky, Nasri, Arshavin, Vela, Merida, Traore, Gibbs, Henderson, Thomas. Persze Ebből Arsha, Rosicky, Thomas CF, Nasri CM, Vela LW inkább, de a több alap LM, bár tud máshol is játszani. A jobbon meg csak Walcott aki alap RM, bár inkább ő is RW, Bendtner játszott még ott, Eboue csak szaladt ott, Denilson és Diaby még azt se. Traore már inkább LM, mint LB.
Ha 4-3-3t játszanánk, akkor lenne Arsha, Vela, Traore LW, Walcott, vP RW pl, középütt, Dudu, Bendtner, kp meg Nasri, Song, Cesc v Merida, Matuidi, Ramsey.
Nem a Birmingham miatt buktunk, ők csak részesei. De én se oda adnám kölcsön, ilyen favágókhoz menjen csak Randall, vissza se jöjjön.

Szólj hozzá