Vermaelent pénteken jelentették be, mint új Arsenal játékos. Vermaelen elmondta, hogy minden extra felelősséget vállal, amelyet Wenger a vállára helyez.

Vasárnap adott nyilatkozatot a Daily Starnak:

"Ha a Mester azt várja el tőlem, hogy vállaljak nagyobb felelősséget, megteszem. Ha látja, hogy én vagyok a megfelelő ember, állok elébe."

"Nagyon fiatal játékos vagyok, ez egy nagy klub, de hosszászokom a nyomáshoz."

"Az Ajaxnál is nagy nyomás volt és szerintem most is hozzá fogok szokni. Ez egy nagy lépés egy nagy klubba, meglátjuk mi fog történni."

Wenger az elmúlt szezonban több kapitányt jelölt ki a csapat irányítására. Végül Fabregas lett a végső csk., de a sérülése alatt például Toure és Almunia is viselhette a szalagot.

Vermaelen az elmúlt szezonba az Ajax csapatkapitánya volt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Ez tök jó,hogy már ilyen dolgokat is bevállalna,de előbb le kellene valamit tenni arra a bizonyos asztalra,aztán jöhet a többi.Vagy lehet,hogy én gondolom rosszul!?
15 éve
Törölt felhasználó
Hmmm! Elég magabiztos srácnak tűnik! Ha pályán is ezt a magabiztosságot tudja hozni akkor baj nem lehet! RvP 19 Az Ajax elég patinás klub és ott volt csapatkapitány. Ien fiatalon. Ez jelenthet valamit. Szerintem felkészült a feladatra amit várnak tőle. Viszont egy kis félelem burjánzik a lelkemben. Attol tartok hogy Vermaelen-t Toure helyére vették. És ez baromira nem tenne jót a vérnyomásomnak. a másik Site-on olvastam egy olyan hírt hogy sírva röhögtem 20 percig. 30 millkáért megvesszük a Snejder Huntellar párost a Madridtól... Hát éppen ki nem hápogott a monitorból... LOOOL
15 éve
Törölt felhasználó
remélem DJourou
15 éve
Törölt felhasználó
"Nagyon fiatal játékos vagyok" tapasztalt igazolás mi, hát ezen röhögnöm kell!! XD Mit várunk tőle???????????????????????????
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem mentálisan most a topon van a csapat. Mindenki eltökéltnek és céltudatosnak tűnik a nyilatkozatok alapján. Lehet, hogy ez a nyár más, mint az utóbbi évek nyarai voltak... És lehet, hogy jövőre végre célba érünk...

Szólj hozzá