Míg más játékos kihasználja a pár hetet a felkészülési szezon előtt, Abou Diaby úgy döntött, hogy inkább erősít az új szezon előtt, a híres francia személyiedző, Renaud Longuevre segítségét kikérve.

"Úgy vélem nagyszerű, ha egy sportember kész mindent feláldozni azért, hogy új szintre lépjen." - mondta Longuevre.

"Abou nagyon motivált, hogy fizikailag erősödjön."

"Az angol liga nagyon sok erőfeszítést vesz igénybe, emiatt akar Abou is fejlődni ilyen téren, hogy még erősebb és ellenállóbb legyen."

"Erősebb akar lenni a test-test elleni küzdelmekben. Ez az, amiért több izomerőre van szüksége."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

15 éve
Törölt felhasználó
Azért ez dícséretes.
15 éve
Törölt felhasználó
a brazilok is nekiálltak fiatalítani.. a Copa Amerika előtt kezdték el és aztán ott halovány játékkal, de végül nyertek. sztem az olasz foci sincs elveszve, csak vmi új szöv. kapitány kéne az élükre. ugyanaz a helyzet a franciákkal is. a brazilok fiatalításba kezdtek pár éve és mostmár kijelenthető, hogy jól tették.. a VB-re már egy bombaerős csapatuk lesz.
15 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ok ha van egy két fiatalabb is de akko vajon miért nem megy a szekér ...
15 éve
Törölt felhasználó
Am itt náluk sztem együtt jár H "öreg" és vérszegény mert az "öreg" játékosok miatt nem férnek be a fiatal tehetségek. AM sztem jó nevekből álló csapat jó csapat is lehetne csak amiko Lucióék simán futkároznak rajtuk keresztül akko kéne mondjuk Giovinco nem kezdőnek de legalább csereként egy két fiatalt beépítgetni és egy iylen "torna" pont alkalmas lenne erre.
15 éve
Törölt felhasználó
Őő hát sztem is vérszegények. De a komplett olasz labdarúgás az. nem veszik fel a versenyt a többi nagy ligával. A hagyományaikhoz és a történelmükhöz ragaszkodnak de nem jönnek rá H ez most már nem elég ez a válogatott 10 évvel ez előtt talán nyert volna sőt 3 évvel ezelőtt is nyert de akko Domenech ált a túloldalt aki mindenkit kipakol aki nem szimpi kit érdekel H H játszik. Nézzük meg az Intert "házonbelül" és kívül. nekik soakt segített a bundabotrány és ki tudja H miért pont ők élték túl ... Sztem sok válogatott féla fiatalítástól és ez lehet a vesztük...

Szólj hozzá