Az Arsenal Futball Klub örömmel jelenti be, hogy megállapodást ért el a korábbi Ajax játékossal, Thomas Vermaelennel.

A 23 éves belga védő a holland csapat kapitánya volt az előző szezonban.

Az Ajaxnál eltöltött időszakban két nyerték meg a holland ligát, a holland kupát és a holland szuperkupát is.

Arséne Wenger:

Thomas remek igazolás az Arsenalnak, mindannyian nagyon elégedettek vagyunk, hogy csatlakozott hozzánk. Nagyon szolíd, de tapasztalt játékosról van szó, hiszen játszott már mind a Bajnokok Ligájában, mind az UEFA-Kupában, és ezen kívül rednszer tagja a belga nemzeti válogatottnak is. Thomas elsődleges ballábas középső védő, ugyanakkor sokoldalúsága miatt nagyon sok helyen vethető, akár bal szélső védőnek is. A technikás játéka, és a pozitív hozzállása miatt nem kétséges, hogy remek erősítés lesz a csapatnak. 

Thomas Vermaelen:

Először is picit szomorú vagyok, hogy elhagyom az Ajaxot. Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki segített az ott eltöltött időszakban. Ugyanakkor nagyon boldog vagyok, hogy az Arsenalhoz csatlakozhatok. Ez egy remek klub egy világklasszis menedzserrel, magas képességű játékosokkal és egy fantasztikus stadionnal. Minden készen áll arra, hogy az Arsenal sikeres legyen az elkövetkezendő években, és azért csatlakoztam hozzájuk, mert tudom, hogy ez a gárda harcban lesz a trófeákért. Az Ajax színeiben már van róla tudásom, hogy milyen a Bajnokok Ligájában játszani, és ezt nagyon várom az Arsenallal is. Ezen kívül ott van az angol Premier Liga, ami számomra a világ legjobb ligáját jelenti. Szeretném a szurkolóknak elmondtani, hogy mindent bele fogok adni a csapatért, és remélem, hogy hamarosan én is kivehetem a részemet a szezon végi ünneplésekből. 

Thomas majd júliusban csatlakozik az új csapattársaihoz, amikor is az Arsenal megkezdi a felkészülést a következő idényre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

15 éve
Törölt felhasználó
Silvestre egy vaktöltény.
15 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert az Arsenal-ban. Remélem teljesíti a kitűzött célt.
15 éve
Törölt felhasználó
Azt a hozzászólást azért írtam, mert Silvestre pont ilyen játékos. Nem a Te kommentedre válaszoltam ezzel, hanem egyesek általános hangulatára. A Te kommentedre az első hozzászólásommal reagáltam.
15 éve
Törölt felhasználó
Djourou ha mégegyszer elolvasod amit írtam rájossz,hogy én nem szidtam Silvestrét,csak egyszeruen biztos más a szájízem,s nekem nem jon be a stílusa...akárhányszor láttam focizni,soha nem áradt belole a magabiztosság,ami egy kozépso védonél nagyon fontos dolog...a nagyon gyorsani túladást úgy értettem,hogy vigyék amíg még kaphatunk érte érdekes osszeget...de ha marad,akkor marad.
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Dzsuru kollégával, én sem értem mi ez a Silvestre-ellenesség. Ahhoz képest, amit a MU-ban csinált, teljesen korrektül tolja, én még adnék neki 1-2 évet. Maradjon, ki tudja, mikor jön még jól.

Szólj hozzá