Az Arsenalnak lesz a legnehezebb dolga a négy nagy közül a Premier Liga első fordulójában, hiszen augusztus 15-én a Goodison Parkba fognak látogatni. Ezt követően a Bolton és a Portsmouth gárdája utazik az Emiratesbe. Augusztus 29-én jön egy olyan rangadó, amelyet az év mérkőzésének szoktak titulálni. Az Ágyúsok az Old Traffordra látogatnak.

Október 31-én a sok Arsenal-rajongó által gyűlölt Tottenhamet fogadjuk, a visszavágót pedig április 10-én rendezik a White Hart Lane-en.

November 28-án a Chelseat látják vendégül, majd két hétre rá az Anfielden játszanak rangadót. A Boxing Day-en, azaz Karácsony másnapján az Aston Villa látogat az Emiratesbe.

Ezt követően egy hónapig nem lesz különösebb rangadó, január 30-án rendezik viszont az Arsenal-Manchester United párharc visszavágóját. A január és a február hónap nagyon sűrű lesz Wenger fiainak, hiszen 6-án a Chelseaéál vendégeskednek, három napra rá pedig a Liverpoolt fogadják. Ez a másfél hét sorsdöntő is lehet, ha az Ágyúsok nem rontják el úgy az első felét a bajnokságnak.

A szezonzáró találkozó is egy rangadóul szolgál majd, hiszen egy londoni csapat, a Fulham látogat az Emiratesbe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
http://www.futballatigazolasok.gportal.hu/ ide menjetek fel jó oldal
15 éve
Törölt felhasználó
:Angol lapértesülések szerint az Arsenal ásza kerülhet a Manchester Unitedhez a Real Madridba távozó Cristiano Ronaldo megüresedett helyére.
15 éve
Törölt felhasználó
átigazolási hírek:Az Arsenal elefántcsontparti középpályása, Emmanuel Eboué a Serie A-ba igazolhat, legalábbis ügynöke szerint, aki elmondta, hogy a Milan és a Juventus is érdeklődik iránta.
15 éve
Törölt felhasználó
* sorsolásból
15 éve
Törölt felhasználó
hát már csak a sorsolosából is igazolni kéne még játékosokat

Szólj hozzá