Robin van Persie az egyik holland lapnak elárulta, hogy örül Thomas Vermaelen érkezésének.

A jelek szerint az Arsenal és az Ajax már megállapodott Vermaelen vételáráról (10 millió euró), míg a héten megkezdődtek a tárgyalások a játékossal is, és az egész ügylet végére a jövő hét végéig pont kerülhet.

"Jó dolog, hogy Thomas érkezhet." - mondta van Persie.

"Nincs semmi baj a képességeivel, tud játszani bal szélen, és a védelem közepén is, és pont ilyen játékosra volt szükségünk."

"A vezető játékosmegfigyelőnk, Steve Rowley sohasem szokott váratlan dologgal előállni. Minden játékost 30-40 alkalommal kell megtekintenie, mielőtt döntést hozna."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Az "üdvözlés" szónak több jelentése van, itt most kb. az "boldogan egyetért" szinonimát teszi ki. Nincs értelmező szótáram, de láttam már más oldalakon is használva ezt a kifejezést.
15 éve
Törölt felhasználó
Nyelvtanilag kissé helytelen a hír címe: "VanPersie üdvözli Vermaalen érkezését"?? Tán úgykéne hogy VanPersie üdvözli Vermaalen-t vagy VanPersie örül Vermaalen érkezésének...
15 éve
Törölt felhasználó
Majd meglátjuk...
15 éve
Törölt felhasználó
akkor már sztem orvosin esik át de az biztos hogy itt van Londonban
15 éve
Törölt felhasználó
Ki ez a vermalen még nem is hallotam róla hát ő nem sokat fog segíteni nem gondlom hogy egy sztár képességű játékos és ez a bajnokság százszor nehezebb mint a holland!!!!!!!!!!!!!! Lescott kellett volna:(((((((((((((((( Remélem nincs igazam és kegyetlen jól fog játszani és nem úgy mint Silvestre!!!!

Szólj hozzá