Arsene Wenger a hírek szerint 13 millió €-ért megszerezte Thomas Vermaelent, és Micah Richards is könnyedén Londonba kerülhet.

Kolo Toure távozhat az Ágyúsoktól, de valószínűleg csak akkor, ha sikerül megszerezni Micah Richardsot. Az angol bekk ára 6 millió Ł, és Mark Hughes nem tart igényt a játékos szolgálataira.

Az előző szezonban Toure értéke nagyjából 20 millió Ł volt, de Wenger most akár 10 milliót is elfogadna érte (persze ha jön Richards).

A The Mail szerint Toure elmenne a Manchester Citybe, ami majdnem össze is jött januárban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Toure maradni fog, Richards jó vétel lenne + Kompany is jöhetne cserébe adhatnánk Gallast, Senderost, Silvestre-t!!!
Középpályára jöhetne Yaya Toure vagy Xabi Alonso!!!
Remélem valamelyiket sikerül megszereznünk.
GO GUNNERS
15 éve
goal.com....el se olvastam
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
Nem azé tudom hogy most nem kell támadó de van nisterroy másfél milióér válthat klubbot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
jo ez a háló a fején, legaláb sporol egy kis zsét, nem kel anyit fiozetnunk neki mivel meg sporol vele egy két fontot és nem kel neki anyi zselét venni:D:D De értem Wenger mér utája a válogatot mecseket. Richad jöhetne. De toure maradjon, Egy rohat vkp röl nem halok hirt hogy jöne hozzánk, vagy remélem wenger le igazolta xabit és csak huzza az agyunkat had izguljunk az átigazolási időszaki utcso napjáig.

Szólj hozzá