Az Ajax védője egy belga lapnak elárulta, hogy az Arsenalhoz szeretne végre igazolni.

Arsene Wenger korábban már elmondta, hogy szeretné a védelmet megerősíteni a nyáron. A belga válogatott Vermaelen az egyik célpont.

Thomast még a héten bemutatják valószínűleg, csak még egy-két dolgot kell megvitatni.

A hírek szerint az átigazolási összeg 11 millió Ł lesz. Vermaelen egyébiránt két helyen is bevethető: a védelem közepén, de a védelem bal szélén is.

A védő nyilatkozott az Algemeen Dagbladnak:

"Az, hogy az Arsenalba igazolok, a megfelelő döntés számomra."

"Nagy kihívás lesz ott játszani, és pénzügyileg is kedvező. Minden rendben lesz."

"A következő napokban még néhány dolgot lefixálunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
vermaelen igazolásánál bizzunk wengerben aki nem az nézze meg arshavin leigazolását mindenki csak azt mondta h hát igen nem rossz kis játékos de rögtön a pl-ben az nagy falat lesz neki jó sok idő telik majd el mire felveszi a ritmust meghogy az oroszoknak nem megy a pl-ben stbstb aztán nézzétek mef arsa h teljesített gondolom ezt nem kell ecsetelnem sztem nem mindig a legnagyobb név a legjobb igazolás de tény ha jön akkor kell még valaki mondjuk egy vkp aki lehetne xabi v yaya szivem szertint de ha elnézzük h song mien jól teljesített a szezon végére de sztem a legmegfeleőbb megoldás ha ezeket wengerre bizzuk GO GUNNERS
15 éve
Vermaelen menedzsere, Soren Lerby is nyilatkozott: "Már az első arsenalos ajánlat is teljesen megfelelő volt, de tovább fogunk tárgyalni az elkövetkezendő napokban, és nem kétséges, hogy az elkövetkezendő napokban véglegesítjük a transzfert."
15 éve
Törölt felhasználó
Adams azt nyilatkozta, hogy Vermaelen még nincs megérve az Arsenalhoz. na majd meglátjuk. sztem wenger nem hiába ad ki érte 10 millió feletti összeget. és sztem nem ő lesz az egyetlen, igazolás. vagy lehet hogy ő lesz és rá minden zsét odaad wenger. sendiből is jön be pénz, ha megy, szal vermaelen szinte "ingyen jön majd."
15 éve
Törölt felhasználó
Adom Tomco véleményét. Richards jöhet Toure maradhat. De ez valljuk be valószínűtlen.:S Az igatzolásnak Viszont nagyon örülök!
15 éve
Törölt felhasználó
Állítólag lehet egy Touré Richards csere de én annak rohadtul nem örülnék.Annak viszont igen hogy Touré marad mellette viszont jön Richards.

Szólj hozzá