Kolo Toure sem zárkózik el attól, hogy az Arsenal a nyár folyamán új emberekkel erősítse meg a keretét, de a legfontosabb dolog szerinte az, hogy a mostani keret együtt maradjon.

Egy újabb trófea nélküli év bizony már zöld utat enged a spekulációknak, arról már szól a fáma, hogy ki távozhat és ki érkezhet.

Tavaly nyáron kulcsemberek távoztak az Ágyúsoktól, név szerint: Alexander Hleb és Mathieu Flamini. Toure úgy véli, a csapatnak stabilnak kell maradnia, ezt el is magyarázta  korábban is és most is:

A legfontosabb, hogy a mostani csapat együtt maradjon. Ha három-négy évig ugyanazokkal az emberekkel játszol egy egyesületnél, hozzászoksz a játékstílusukhoz. A meccseken ez sokat segít, és a következő szezonunkra is hatással lehet jelen esetben.

Ha új játékost igazolsz, akkor az adott embernek meg kell szoknia az itteni légkört, és ez akár egy évet is igénybe vehet.

A Premier League egy kőkemény bajnokság, ha huzamosabb ideig rosszul játszol, mondjuk hat hónapig, már nehéz viszajönni olyankor utána.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Az én Apám kollégája a Haladás tulajdonosa...
Valószínűleg lesz meccs, és az Arsenal és a Haldás részéről kell még egy-egy aláírás, tehát nem egy hanem 2 aláírás szükséges még.
A jegy ha jól mondta Apám 35 000 és nem 25 000 mint multkor.
Jun 02. 18:39
15 éve
Törölt felhasználó
jaaaaaaaaaj
bocsi
véletlen volt
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
Touré jobban megérdemelné mert Cesc idén nem igazán volt a csapat vezére.Kicsit úgy éreztem hogy alibizik a pályán.Ilyet Tourénál sosem éreztem ő mindig maximumot nyújt.Látszik kiktől tanult.
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Athlon. Touré egy vezéregyéniség aki össze tudja fogni ezt a társaságot. Nem azt mondom ezzel hogy Fabregas nem bírja de ő még túl fiatal, ha lehet ilyen mondani "éretlen" ehhez!

Szólj hozzá