A 23 éves belga játékos lett Klass-Jan Hüntelaar távozása után az Ajax csapatkapitánya, teljesítményével pedig számos elitklub figyelmét is felkeltette.

Sok lap arról is cikkezett, hogy Arséne Wengerék már ajánlatot is tettek a holland csapatnak a védőért, de ezt a játékos cáfolta, ugyanakkor azt elismerte, hogy szívesen jönne Angliába.

Nem tudok sok mindent az Arsenal érdeklődéséről.
- mondta Vermaelen.

Elfoglalt vagyok a saját dolgaimmal, aztán a bajnokságot követi a belga Kirin Kupa is.

Hallottam a pletykákat, de csak keveset tudok róla elmondani. Valóban remek lenne, ha ott játszhatnék, de ez még nem áll így.

Már hosszú ideje vonz a Premier Liga. Az UEFA-Kupában már játszottunk egy angol csapat, az Aston Villa ellen, és nagyon tetszett a stílusuk. A közönség számára is ez a legjobb liga.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
A Highbury Scare 710 lakásának 91% eladva. Igaz, az a maradék 9% már kb másfél év óta nem kel el. Sztem nálunk nincs nagy baj, mert az Emirates törlesztőrészleteit a jegyekből és bérletekből befolyó összeg fedezi úgy, hogy évek óta nem volt emelés. Igaz, hogy annyit nem hoznak a TV-s szerződések, szponzorációk és egyebek, hogy Abramoviccsal meg Perezzel versenyezzünk, de nem is biztos, hogy kell. Ezért van az, hogy Wenger a fiatal, ismeretlenebb emberekre épít. Nem is rosszul. Van jövőnk, és ha egyszer még erősebbek leszünk gazdaságilag, jönnek a veretlenül megnyert bajnoki címek, és sztem még előtte fiatalokkal lesz egy BL-ünk is. Remélem!
15 éve
És még egy kicsi pénztéma: a válság nem csak az F1-et, hanem a focit is elérheti. A Valencia pocsékul időzített az új stadionjuk felépítésével, az idénynek volt egy olyan része, amikor nem tudtak fizetést adni a játékosainak. Nem véletlen, hogy Blatterék azt is el akarják érni, hogy a tetemes adóssággal küszködő klubok ne indulhassanak az európai kupaporondon. Az Arsenal nyakán is ott a hurok a Highbury House-sal, az autóipar mellett az ingatlanpiac is haldoklik, nem is mennek úgy az eladások, ahogyan mondják (szó volt róla, hogy egy szingapúri konszerncég veszi meg egy az egyben az egészet.) Nagyon sok hitel van a brit bankoktól, és ki tudja, lehet, ez is gubancot okoz egy-egy átigazolás kapcsán.
15 éve
Arshavin23, egy kis off:
Nem csípem Mosleyt, mert voltak értelmetlen és megmosolyogtató ötletei. Abban viszont igaza van, hogy csökkenteni kell a költségeket. A gyári csapatok jelentős bevételt az anyacég állja, elég ránézni a Honda kiszállására: elbohóckodtak a Föld-festéssel, szponzor nem volt rajtuk, a 450 millió dolláros csekket pedig a Honda Motor Company állta (4,5 millió dollár volt a szponzori bevétel, ez röhejesen, sőt szánalmasan kevés.). Na most errefel Buttonék még mindig a 16-17. helyen harcoltak, így nem is éri meg a befektetés, ki is szálltak. (Utólag persze bánják.)
A következő a Toyota lesz. Győzni 2002 óta nem sikerült, amióta benne vannak a szériában, akkor minek adnak ki többszáz millió fontot? Pontosan azért nyávog ennyit a Toyota is, és ők is ki fognak szállni, mert megfelelő lesz az alkalom, ürügynek a költségvetési sapka szuper. Pedig hidd el, ez az F1 jövője.
15 éve
Törölt felhasználó
Cana-t pedig nem csak itt magyarországon akarnánk az Arsenal keretében tudni, hanem a külföldi drukkerek is. Touré 5 linkjénél ha megnézitek a kommenteket, csak az első oldalon olyan a kommentek olyan 80%-ában az Arsenal megvan említve. Wenger elhozná, akkor nagyot húzna!
15 éve
Törölt felhasználó
nagy F1 fan voltam, de mostmár nem érdekel a sok szabálymódosítás miatt. az igaz, hogy a focival is ez lesz előbb utóbb. nézzük csak meg a közvetítést (EUS2) ez semmi, mert csak a csatornával baszakszanak. hány ember életkedvét vették el ezzel az 'aprósággal'! és még itt ne mbeszélünk 6+5 szabályról meg ilyenekről!! ennél még sokkal rosszabb lesz az egész, főleg ha még pár évig platini lesz az uefa elnöke, blatterről meg ne is beszéljünk. a barcát ők bundázták be a döntőbe -szerintem :D

Szólj hozzá